SUPPORTER

Under denna meny hittar du en hel del av intresse för dig som är riktig AIK-supporter. Läs om vårt Fan's Corner, hitta utbudet av souvenirer eller gå med som medlem i Skellefteå AIK mm.

MEDLEMSKAP

Våra medlemmar är av stor vikt för att Skellefteå AIK ska kunna vara en stark förening. Medlemskapet gäller säsongsvis 1 maj - 30 april.

Medlemspremier från Skellefteå AIK: medlemskort, almanacka och dessutom möjligheten att påverka AIK:s verksamhet. Läs mer om medlemskap i Skellefteå AIK här.

SOUVENIRER

Vill du klä dig i Skellefteå AIK:s färger, eller vill du förära någon vän med svartgula souvenirer så har vi ett brett urval för dig. (Intersport har hand om samtlig försäljning, via Intersport i Skellefteå - City och Solbacken, Intersport Piteå och webbshop.)

FAN'S CORNER

Fan's Corner är en chans att möta spelarna i Skellefteå AIK Hockey i samband med lagets hemmamatcher (ej slutspel). Det har varit en uppskattad aktivitet för såväl barn som vuxna.

Ca 10 minuter efter matchens slut får ni möta tre spelare som skriver autografer och intervjuas utanför Intersportshopen i entréhallen.