Menyer

Här hittar ni Rinksides menyer till SHL-, SDHL och CHL-matcher säsongen 2024/2025. För bokningar i restaurangen använder ni vårt bokningsformulär som ni hittar här. För att boka konferenser skickar ni ett mejl till [email protected] Dit kan ni även mejla om ni har frågor gällande er bokning.

3-rättersmenyer

Januarierbjudande!

I januari kommer Rinkside att erbjuda våra restaurangbesökare möjlighet att boka enbart varmrätt vid följande två matcher då vi serverar en trerättersmeny.

Erbjudandet gäller:
• torsdag 16/1, VLH
• tisdag 28/1, LIF

Gustaf Lindvalls trerätter

En specialmeny komponerad av Gustaf Lindvall kommer serveras 9 januari:

Asiatisk råbiff. Lättgravat innanlår med sojamajonnäs, rostade sesamfrön, krispig silverlök och friterat rispapper
Bao Buns. Chilibräserad oxbringa med chili & limemajonnäs, syrad gurka och friterad vitlök. Serveras med kimchi, edamamebönor och chilipommes
Kokos. Gjuten kokoskräm med smak av yuzu serveras med päronkompott, citroncurd och kokossmulor

MENY 1 (1/2)
Gravad tartar serveras med fermenterade lingon, kräm på äggula, tryffelmajonnäs, picklade kantareller från trakten och potatischips
Lågtempad Röding serveras med potatispuré, burré blanc med regnsbågsrom och örter, friterad svartkål och syltad röd steklök
Lingonmousse serveras med mascarponekräm, maräng och rostad choklad

MENY 2 (13/2)
Rinksidés toast skagen med brioche
Flankstek serveras med pumpakräm, bakad rotselleri, palsternackschips, chimichurri och chipotlemajonnäs
Pannacotta på svartavinbärsblad serveras med rostad vit choklad, vispad kolasås och rårörda vinbär från trakten

MENY 3 (16/1, 22/2)
Sotad biff serveras med sojamajonnäs, picklad schalottenlök, rostade mandlar och riven Svedjan gårdsost
Torskrygg serveras med sotad blomkål, rostad blomkålspure, citronsyrad silverlök, rostade mandlar och vitvinssås med eau de vie
Mandelkaka serveras med färskostkräm smaksatt med citron, myltade hallon och brända mandlar

MENY 4 (28/1, 4/3)
Svartavinbärs gravad torsk serveras med smetana smaksatt med fänkålspollen, syrade havtorn och friterad purjolök
Pluma serveras med friterad potatisrösti, rostad morotspuré, ´Nduja smör och picklad schalottenlök
Äppelpaj serveras med vaniljsås smaksatt med tonkaböna

MENY 5 (30/1, 11/3)
Carpaccio på saltbakad gulbeta serveras med syltad rotselleri, kapris & dijonkräm, ruccola, riven parmesan och friterad svartkål
Ryggbiff från Laukergården serveras med ragu på kantareller och rökt sidfläsk, rostad spetskål och rödvinssås med märg
Potatisgratäng serveras á par
Gjuten yoghurt serveras med bakad chokladkräm och blåbär

Brunchmeny

(5/10, 26/10, 30/11, 4/1, 18/1, 15/2)

Klassisk äggröra
Äggröra med crème fraîche och örter
Pannkakor med sylt, nutella och färskostgrädde
Bacon med bourbon
Bao Buns asian style
Pinsa med tomat och mozzarella
Pinsa med parmesan och coppa di parma
Buttermilk chicken
Majskolv med smör och parmesan
Lammkorv
Tropsik smoothie
Ingefärsshot
Tranbärdryck
Ostar
Chark
Tomat- & vaniljmarmelad
Fänkålsknäcke
Focaccia med vispat smör
Vindruvor
Melon
Pastasallad med rökt regnbåge
Rostad blomkål med gremolata
Sötpotatissallad med fetaost

Desserter:
Blåbärspannacotta
Äppelpaj med kanel och kardemumma
Morotskaka
Croissanter med nutella
Vaniljglass med kolasås till barnen

CHL- och SDHL-matcher

Tisdag 19/11, CHL: Pinguins
Kalvschnitzel med sardell & kaprismör, citron, rödvinssås & pommes, tomat- & rödlöksallad med balsamico à par, 399 kr.

Fredag 20/9, SDHL: Frölunda
Ryggbiff med friterad potatisrösti, kantarellsås på lokala kantareller, saltbakade rödbetor och picklad kantarell, 299 kr.

Onsdag 9/10, SDHL: Luleå
Wallenbergare med potatispuré, ärtor, brynt smör och rårörda lingon, 249 kr.

Konferensbufféer

MENY 1: Norrländskt (26/9, 14/11, 28/12, 1/2)
Långkokt älghögrev med vindelrökt fläsk
Mandelpotatispuré
Alspånsrökt regnsbåge från Jävre
Rostad blomkål med fermenterade lingon och svedjan gårdsost
Lingonchutney
Västerbottensostpaj med smetana och myltade hjortron
Rensteksrullar med pepparrot och ruccola
Chark från Jokkmokk med fermenterade blåbär och enbärskräm
Norrländsk potatissallad med äpplen
Saltbakade rödbetor och svartkål
Tunnbröd och vispat brynt smör

MENY 2: Mexikanskt (3/10, 16/11, 9/1, 13/2)
Pulled pork med tomat och ancho chili
Tempurafriterad fisk med koriander
Tostadas med kyckling och chimichurri
Enchiladas med pulled beef
Dirty fries
Mangosalsa
Pico de gallo
Guacamole
Tortillabröd
Nachochips
Smältost med jalapeños
Picklad rödlök med koriander och lime
Mexikansk rödkålssallad med majs

MENY 3: Asiatiskt (17/10, 26/11, 16/1, 22/2)
Tonkatsu på pluma
Yakinuki på vårt vis
Kycklingspett med teriyaki och chilisesam
Vegetariska vårrullar
Gari
Kimchi
Asiatisk gurksallad
Glasnudelsallad med edamamebönor
Pak choi marinerad i soja
Asiatisk vitkålssallad med morot
Gravad torsk med sojamajonnäs och salladslök
Chilimajonnäs
Sötsursås

MENY 4: Italienskt (24/10, 5/12, 28/1, 4/3)

Pasta Pomodoro med panchetta
Långkokt kalvragu med pecorino och potatispuré
Tomat- och mozzarellasallad med basilika
Oliver marinerade i citron och rosmarin
Fänkål och apelsin med färskost och örter
Crostini med charkuterier
Sotad persika med gorgonzola och ruccola
Ostar och marmelad
Focaccia med soltorkad tomat och olivolja
Bruschetta
Picklad gurka med smetana och honung
Carpaccio på bussola med ruccola, tryffelmajonnäs och parmesan

MENY 5: BBQ (31/10, 19/12, 30/1, 11/3)

Nattbakad brisket med honung & bourbon
Cajunkryddad laxsida
Kotlettracks med cowboysmör
Potatisgratäng smaksatt med cayennepeppar
Majskolv med vitlökssmör och gräslök
Rostad spetskål med BBQ-sås och mandlar
Grekisk grönsallad med fetaost
Coleslaw med rödkål
Vattenmelonsallad med mynta och chili
Chipotlemajonnäs
Tryffelmajonnäs
Picklad rödlök

Bild saknas
STOLTA HUVUDSPONSORER
LEVERANTÖRER