Menyer

I restaurangen kan ni under SHL-säsongen 2025/2026 välja mellan en trerättersmeny eller vår nya bistromeny. Undantagen är då vi möter Luleå, då vi enbart serverar en trerättersmeny, och tidiga lördagsmatcher då vi här serverar brunch. 

Nedan hittar ni restaurangens menyer. För bokningar i restaurangen använder ni vårt bokningsformulär som ni hittar här. För att boka konferenser (i samband med match) skickar ni ett mejl till [email protected] Dit kan ni även mejla om ni har frågor gällande er bokning.

BISTROMENY

Bistromenyn kommer att erbjudas i restaurangen hela SHL-säsongen (utom då vi möter Luleå), träningsmatcherna mot Timrå 20/8 och Björklöven 4/9 och utvalda SDHL-matcher. Den kommer även att serveras i Guldbaren till drop in-gäster under SHL-matcher. I restaurangen gäller att man förbokar.

RÅBIFFEN halv 40g 129 kr/hel 80g • 259 kr
Lättgravat innanlår, picklad enokisvamp, marinerad forellrom i yuzu, gräslöksmajonnäs & jordärtskockschips med gochugakuchili.
Pommes 55 kr

KYCKLINGSALLADEN • 229 kr
Örtgrillad kyckling, parmesandressing, bacon, romansallad, picklad rödlök & krutonger på focaccia. 

HÖGREVSBURGAREN • 299 kr
Briochebröd, kanderad bacon, svart vitlöksmajonnäs, whiskeycheddar, silverlök & picklad gurka. Serveras med pommes frites.

STEAK 'N FRIES • 349 kr
200g entrecôte, smörslungade pommes frites, rödvinssås & kryddssås & kryddsmör.
Sidosallad 49 kr

KVÄLLENS VARMRÄTT • 349 kr

KALVRIBSEN • 199 kr
BBQ-glazerade ribs, coleslaw & pommes frites.

3-rättersmenyer

MENY 1 (16/9, 18/10, 20/12, 19/2)

Råbiff Lättgravad innanlår, picklad enokisvamp, marinerad forellrom i YUZU, gräslöksmajonnäs & jordärtskockachips med gochugakuchili
Fjällröding Palsternackspuré, glaserad kålrabbi, sandefjordsås, stenbitsrom & friterad svartkål
Chocolate chip cookie Vaniljkräm & körsbär

MENY 2 (18/9, 28/10, 8/1, 21/2)

Tonfisktartar Friterade risnudlar, inlagd fänkål med ingefära, sojamajonnäs & färsk koriander
Secreto Bellota Chimichurri örtsmör, svartrotspuré, sotad morot & friterat potatistrassel
Klassisk Pannacotta Smaksatt med vanilj, toppad med kräm på röda vinbär och dulce de leche

MENY 3 (30/9, 30/10, 15/1, 10/3)

Toast Skagen med stenbitsrom Serveras på härbakat rågbröd
Havsabborre Potatiskräm, citronbakad fänkål, XO-sås & jordärtskockschips med gochugaruchili
Björnbärsmousse Vispad chokladkräm, brända marängflarn & brownie

MENY 4 (2/10, 13/11, 29/1, 12/3)

Caprese Sallad på tomat & mozzarella, basilikakräm & rågbrödssmulor
Ryggbiff från Laukergården Madeirasås, confiterad potatis, semitorkade tomater, smörbakad champinjon & friterad grönkål
Citrontarte Citronpaj med italiensk maräng, hallonkräm och rostad vit choklad

MENY 5 (11/10, 27/11, 7/2)

Gravad & sotad älg Kantarellkräm, syrade lingon, rostade pinjenötter & västerbottensostflarn
Rådjur Sauterade gulbetor, sötpotatispuré, picklade kantareller, svampsås & saltrostade mandlar
Plommon Kompott på plommon med conjak, sockerkaka med brynt smör & mascarponekräm

Brunchmeny

Restaurangen serverar brunch samtliga lördagar med tidig matchstart (15:15). Den här säsongen gäller det 15/11, 29/11, 6/12, 10/1 och 17/1.

American pancakes med vispad färskostgrädde, nutella & hallonsylt
Äggröra
Bacon med äppelsirap
Vildsvinsprinskorv
Kycklingvingar med teriyakisås
Friterade majskolvar med parmesandressing
Västerbottensostpaj
Ostbricka med marmelad
Scones
Focaccia med vispat brynt smör
Fänkålsknäcke
Salamimilano
Pastasallad med varmrökt lax & sweet chili
Rostade morötter med gremolata & fetaost
Persikosallad med spenat & granatäpple
Capresesallad med burrata, tomat & basilika
Lingondryck
Bärsmoothie
Chiapudding med mango & rostad kokos
Vaniljyoghurt toppad med bär och granola

DESSERT:
Hallonpannacotta
Chokadmuffins med svarta vinbärsgrädde
Morotskaka med lingonkräm
Minis donuts
Brownie med vispad salt kolasås

Bild saknas