• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Onsdag Ons 19 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Fredag Fre 4 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Hemma
Skellefteå
SKE
Borta
Mora
MIK

Armalis stängde igen - Skellefteå nollade Mora

29 november 2018 21:30
#SKEMIK

I en jämn och målsnål kamp i Västerbotten drog Skellefteå AIK den längsta strået hemma mot Mora. Mantas Armalis spikade igen fullständigt och höll sin andra nolla för säsongen, när västerbottningarna besegrade dalalaget med 2-0.


I Västerbotten var det hemmalaget Skellefteå som tog tag i taktpinnen i mötet med gästande Mora. Det var dock kort efter att Mora hade slagit över och skapat god press mot Mantas Armalis som 1-0-målet kom, när Bud Holloway tog ett avslut som gled bakom Janne Juvonen innan Adam Pettersson klev fram och rakade in pucken i det tomma målet.

– Det är en helt okej start. Tycker dock att vi kan göra saker bättre för att ta oss ut och in i zonen. Vi har lite att jobba på, sade målskytten Adam Pettersson till C More i pausen.

"Visar vilken kvalitet vi har"

Mittenakten i Skellefteå Kraft Arena präglades mestadels av utvisningar. De stora chanserna lös med sin frånvaro i spel fem mot fem - och när möjligheterna väl kom i respektive lags powerplayspel, stod de båda målvakterna i vägen. Skellefteås uddamålsledning stod kvar även efter den andra perioden, trots att gästande Mora matade på i slutskedet och hade bud på en kvittering i numerärt överläge.

I den tredje var det Mora som inledde starkast. Laget matade på för en kvitteringspuck, men istället kom Edwin Hedberg med full fart in i anfallszonen och skickade iväg ett dragskott som satt i Janne Juvonens vänstra kryss. Trots gästernas jakt på en reduceringspuck i sin forcering höll Mantas Armalis undan och plockade sin andra nolla för säsongen.

– Det var kul att få stå upp för laget. Vi önskar kanske att vi inte blir så tillbakatryckta som vi var första tio i den tredje, men sedan visar vi vilken kvalitet vi har och kan hålla ihop på ett bra sätt, sade hjälten Mantas Armalis till C More efter slutsignalen.

Se highlights från matchen här.