• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 Oktober Okt
Tisdag Tis 9 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Tisdag Tis 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 6 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Tisdag Tis 20 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan

Mantas Armalis klar för två år

7 maj 2018 10:00
Truppen 18/19

Målvaktsduon i Skellefteå AIK är nu klar för den kommande säsongen då Mantas Armalis nu skrivit kontrakt.
"Han är en ambitiös kille, och jag räknar med att det blir en hård kamp mellan honom och ”Gurra”, kommenterar målvaktstränaren Krister Holm.


Målvakten Mantas Armalis har nu skrivit ett tvåårskontrakt med Skellefteå AIK.
– Det känns jättekul att han skrivit på för oss, Mantas är en välskolad och duktig målvakt som är storvuxen och täcker mycket av målet, kommenterar målvaktstränare Krister Holm.
– Han är en ambitiös kille, och jag räknar med att det blir en hård kamp mellan honom och ”Gurra”. Vi får här ett bra målvaktspar och jag hoppas de kan dra ikapp och berika varandra på samma sätt som Joni och ”Gurra” gjort de senaste säsongerna.

Precis som Gustaf Lindvall har han kämpat hårt för att nå framgång. Från Tranås i division 1 till Dinamo Riga som han representerade förra säsongen i KHL.
– Han har gått den långa vägen, precis som ”Gurra”, och spelat sig igenom divisionerna från division 1, Allsvenskan och vidare till SHL, AHL och nu senast KHL, förklarar Holm.
– Så han har berikat sina erfarenheter under de senaste säsongerna men det kommer säkert bli en omställning att komma tillbaka till SHL.

Som namnet vittnar så är 25-årige Armalis född i Litauen men uppvuxen i Stockholmstrakten med Haninge HF som moderklubb. Och det är Litauen han representerat vid flertal tillfällen i landslagssammanhang, så sent som nu i vår.

Själv kommenterar Armalis kontraktet:
– För det första känns det väldigt roligt och spännande att komma tillbaka till Sverige efter ett par turbulenta år utomlands. Att dessutom få komma till en klubb som Skellefteå är ett stort plus. En klubb med så mycket framgång de senaste åren kan endast innebära en välstrukturerad organisation som jag gärna är en del av. Har även hört väldigt mycket gott om Krister och jag ser fram emot att jobba med honom, men även att dra igång med sommarträningen och träffa laget.