• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Onsdag Ons 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt

Mantas Armalis klar för två år

7 maj 2018 10:00
Truppen 18/19

Målvaktsduon i Skellefteå AIK är nu klar för den kommande säsongen då Mantas Armalis nu skrivit kontrakt.
"Han är en ambitiös kille, och jag räknar med att det blir en hård kamp mellan honom och ”Gurra”, kommenterar målvaktstränaren Krister Holm.


Målvakten Mantas Armalis har nu skrivit ett tvåårskontrakt med Skellefteå AIK.
– Det känns jättekul att han skrivit på för oss, Mantas är en välskolad och duktig målvakt som är storvuxen och täcker mycket av målet, kommenterar målvaktstränare Krister Holm.
– Han är en ambitiös kille, och jag räknar med att det blir en hård kamp mellan honom och ”Gurra”. Vi får här ett bra målvaktspar och jag hoppas de kan dra ikapp och berika varandra på samma sätt som Joni och ”Gurra” gjort de senaste säsongerna.

Precis som Gustaf Lindvall har han kämpat hårt för att nå framgång. Från Tranås i division 1 till Dinamo Riga som han representerade förra säsongen i KHL.
– Han har gått den långa vägen, precis som ”Gurra”, och spelat sig igenom divisionerna från division 1, Allsvenskan och vidare till SHL, AHL och nu senast KHL, förklarar Holm.
– Så han har berikat sina erfarenheter under de senaste säsongerna men det kommer säkert bli en omställning att komma tillbaka till SHL.

Som namnet vittnar så är 25-årige Armalis född i Litauen men uppvuxen i Stockholmstrakten med Haninge HF som moderklubb. Och det är Litauen han representerat vid flertal tillfällen i landslagssammanhang, så sent som nu i vår.

Själv kommenterar Armalis kontraktet:
– För det första känns det väldigt roligt och spännande att komma tillbaka till Sverige efter ett par turbulenta år utomlands. Att dessutom få komma till en klubb som Skellefteå är ett stort plus. En klubb med så mycket framgång de senaste åren kan endast innebära en välstrukturerad organisation som jag gärna är en del av. Har även hört väldigt mycket gott om Krister och jag ser fram emot att jobba med honom, men även att dra igång med sommarträningen och träffa laget.