Vi söker ny ungdomsansvarig!

3 juni 2021 14:30

Föreningens nuvarande ungdomsansvarige Fredrik Kariander antar nya utmaningar i Skellefteå AIK. Vi söker därför en ny ungdomsansvarig som vill arbeta med utveckling av vår ungdomsverksamhet från Tre Kronors Hockeyskola till U14 samt ansvara för Sommarhockeyskolan.


Tillsammans jobbar, växer och vinner vi är föreningens värdeord och genomsyrar den dagliga verksamheten. Vi erbjuder en verksamhet där vi tillsammans arbetar för att ännu fler barn och ungdomar ska få möjlighet att växa och utvecklas.

Ungdomsverksamheten är den största delen av vår förening och skapar framtiden för Skellefteå AIK:s fortsatta utveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du har ett starkt driv och passion för ditt arbete. Du ser möjligheter, är positiv och vill få individer, spelare som ledare att växa tillsammans. Du har ett coachande förhållningssätt och är bra på att bygga relationer. Struktur, ordning och reda och digital kunskap underlättar det vardagliga arbetet.

Är du intresserad? Skicka in en ansökan till [email protected]. Intervjuer kommer att ske löpande och målsättningen är att en ny ungdomsansvarig på plats från september eller enligt överenskommelse.

Frågor kring tjänsten besvaras av sportchef Niclas Lundkvist 070-370 66 00 och Fredrik Kariander 076-267 97 17.

Välkommen med din ansökan!