• Huvudsponsorer

Möller skriver nytt långtidskontrakt

23 augusti 2018 10:00

Med endast ett par veckor kvar till SHL-premiären har Skellefteå AIK och Oscar Möller kommit överens om en kontraktsförlängning som sträcker sig över säsongen 2022-2023.


Oscar Möller gjorde sin första sejour i Skellefteå AIK åren 2011 till 2014 och fick då med sig två SM-guld då han lämnade för två säsonger i KHL. Hösten 2016 återvände Spångasonen till Skellefteå för att fullfölja sitt fyraårskontrakt.

Sportchef Mikael Lindgren är glad att nu kunna presentera att Möller stannar ytterligare fyra säsonger i klubben.
– Det känns ju fantastiskt roligt att han trivs och vill stanna för att representera Skellefteå AIK i fyra år till.

29-åringen är känd för sitt skarpskytte och har haft en hög poängproduktion under sina år i Skellefteå AIK. Som mest har han gjort 45 poäng under en säsong (ifjol 42 poäng).
– Oscar är en av SHL:s bästa spelare och någon vi även i framtiden vill kunna bygga laget kring i många år framöver. Han står för allt vi önskar av en Skellefteå AIK-spelare, både på och utanför isen. Han bidrar på många olika sätt och vi är riktigt stolta att få behålla honom.

Oscar Möller kommenterar själv kontraktsförlängningen så här:
– Det känns fantastiskt kul! Jag känner mig glad, lycklig och stolt. Framför allt för att få fortsätta vara en del av den här föreningen och det här laget. Jag har sagt det förr: det är ett lag och en förening som vill utveckla spelare och har höga målsättningar.