Forsfjäll skriver A-lagskontrakt

5 maj 2021 13:00
Pressrelease

Han har representerat Skellefteå AIK hela sin ungdomskarriär och gjorde SHL-debut under fjolårssäsongen - nu belönas han med ett A-lagskontrakt. "En dröm som går i uppfyllelse", säger den 18-årige backen. Välkommen till A-laget, Måns Forsfjäll!


Måns har gått genom samtliga ungdomsled i föreningen och växt för varje steg han tagit. Detta har gett snabba möjligheter till spel i såväl juniorlag som landslag. Han inledde säsongen 20/21 i vårt J20 men fick sedan chansen i SHL vid 6 tillfällen. Därefter blev det en utlåning till HockeyEttan och Piteå där det blev 14 seriematcher och 4 kvalmatcher. Nu har Skelleftesonen skrivit ett A-lagskontrakt med Skellefteå AIK Hockey - som sträcker sig över kommande säsong.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse. Man är ju från stan och har spelat i AIK hela livet så att nu få skriva kontrakt känns så klart jättekul, säger Forsfjäll.

Skellefteå AIK:s General Manager, Erik Forssell, om Måns Forsfjäll:
– Kul med en kille från egna leden som gjort en bra resa i våra ungdoms- och juniorlag. En spelande allroundback som fortsatt att utvecklas under året. Kommer träna med A-laget och få alla möjligheter att ta ytterligare kliv.

Avtalet med Måns Forsfjäll och sträcker sig över säsongen 2021/2022.