• Huvudsponsorer

Nowick har förlängt

29 juli 2020 12:00
Pressrelease

Han anslöt under fantastiska februari och gjorde den ännu mer minnesvärd med sin uppoffrande spelstil. Detta ska vi nu få se mer av då han förlängt sitt kontrakt till 2022. "Supportrarna och staden i allmänhet är enastående så det var en no-brainer att skriva på", säger Darren Nowick.


Nowick hämtades in från Västervik strax innan transferfönstret stängde i mitten av februari. Han lämnade snabbt ett avtryck med sin stora arbetskapacitet och frenetiska forechecking. Nu står det alltså klart att forwarden blir Skellefteå AIK trogen i två säsonger till.

– Det känns fantastiskt! Bara att vara där förra säsongen var en jättebra upplevelse och jag har enbart bra saker att säga om organisationen. Supportrarna och staden i allmänhet är enastående så det var en no-brainer att skriva på en förlängning, säger Darren.

"Gjorde ett väldigt gott intryck"

Han kom in i laget fort och stod för 4 poäng under de 11 matcherna han gjorde i svartgula tröjan 19/20.

– Jag är rätt nöjd med vad jag hann åstadkomma och att få ytterligare två år att bygga vidare med den här gruppen känns oerhört spännande. Jag ser verkligen fram emot det.

GM Forssell är nöjd med att få behålla den arbetsamme amerikanen som ansluter i mitten av september.

– Vi är glada att vi fått ihop en lösning med Darren över två år. Han gjorde ett väldigt gott intryck under den korta tid han var här, både som spelare och person. Han är användbar på många sätt men jag tycker att hans intensitet och forechecking är det som sticker ut mest, säger Erik.

Det nya avtalet med Darren Nowick sträcker sig över säsongen 2021/2022.