• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 19 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Varmt välkommen, Tuomas Kiiskinen!

3 september 2019 11:40
Press

Han är forward, har gjort 130 SHL-poäng samt vunnit två SM-guld på fem SHL-säsonger. Nu är han klar för Skellefteå AIK över säsongen 19/20, med ankomst i slutet av oktober. "Jag vill bara vinna", säger han. Varmt välkommen, Tuomas Kiiskinen!


Den 32-årige ytterforwarden är född och uppvuxen i finska Kuopio där han klättrade längs hela utvecklingsstegen hos lokala Liiga-klubben KalPa. Därefter provade han lyckan i KHL och sedan gick flyttlasset till Växjö. Det blev det en lyckad start hos smålänningarna med SM-guld redan första säsongen där Tuomas själv satte avgörande guldpucken (i en match vi inte behöver gå in på närmre). Han vann även ett guld till under sina fem år i Lakers och nu står det alltså klart att han ansluter till Skellefteå AIK i slutet av oktober, med kontrakt över säsongen 19/20.

– Det kommer bli lite intressant i början men det känns så klart jättekul. Det har alltid varit stora matcher mot Skellefteå som alltid haft ett starkt lag så jag är exalterad över att få ansluta till klubben, säger Kiiskinen.

Han ser sig själv som en hårt jobbande tvåvägsforward och är fast besluten om att visa detta i den svartgula tröjan.

– Jag vill bara vinna och är beredd att göra allt som krävs för att hjälpa laget göra det.

"Bra för vår grupp"

GM Erik Forssell är naturligtvis nöjd med att få in den meriterade forwarden.

– Tuomas har gjort det bra i SHL under flera år då han varit med och vunnit samt ofta varit bra i viktiga matcher. Han kommer ge vårt lagbygge både spets och bredd på forwardssidan med sin spelskicklighet och sitt hårda jobb - och han kommer vara bra för vår grupp.

Tuomas Kiiskinen ansluter till laget i slutet av oktober med ett avtal som sträcker sig över resterande delen av säsongen 2019/2020.

Vid frågor: GM Erik Forssell - 070 297 27 16