Skellefteå AIK i samarbete med North Kingdom
Publicerad: 2015-11-18

I vårt arbete att uppgradera och förhöja arenaupplevelsen så kommer vi lördagen den 21 november introducera en ny mediakub samt nya led skärmar i Skellefteå Kraft Arena. Vi premiärvisar dessutom ett nytt intro samt vårt nya grafiska bildspråk.

Vi valde att arbeta med North Kingdom som har rötterna i bygden och som har en imponerande lista av kunder som ex Google, Lego, King & Disney.

De uppfyller våra krav på lokal förankring samtidigt som de levererar tjänster av högsta klass och matchar därmed AIK:s långsiktiga vision och ambition.

Vi har tillsammans med DixiePR och North Kingdom tagit fram ett bildspråk som kommer genomsyra våra evenemang/matcher och skapa igenkänning och en röd tråd för alla åskådare.

Genom denna satsning vill vi även visualisera alla nya möjligheter som vår tekniska uppgradering öppnar upp för alla våra samarbetspartners i form av ny arenaexponering.

Vi ser fram emot ett långt och kreativt samarbete med North Kingdom och hälsar alla våra fans och besökare välkomna till Arenan på lördag.

Skellefteå AIK Hockey