• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Stefan Klockare: "växa och bli ännu bättre"

16 mars 2015 09:45

Två matcher i kvartsfinalen mot Brynäs har spelats och det har bjudits underhållande hockey i denna kvartsfinalsserie. Skellefteå AIK leder med 2-0 inför kvällens batalj, men det är bäst av sju matcher som räknas så det gäller att fortsätta det hårda jobbet.


Skellefteå AIK tog ledningen i kvartsfinal 2 genom prickskytte av Andrew Calof men Brynäs vände till 2-1 innan första pausvilan. I andra perioden fick AIK jobba hårt i numerärt underläge, men fredade sig bra och kunde sedan kvittera i numerärt överläge genom Axel Holmström innan Janne Pesonen klev fram och satte 3-2-pucken med 90 sekunder kvar. 4-2 kom sedan i tom bur signerat Erik Forssell.

Och det var ett högt tempo direkt från start i lördagens kvartfinalmatch i Gavlerinken. Skellefteå AIK jobbade hårt och Stefan Klockare berömmer insatsen.

– Det var en mycket bra match från vår sida. Vi kom ut riktigt bra och gjorde en stabil förstaperiod. Sen blev det en jämn andra, där vi i spel fem mot fem var riktigt bra. Det blev dock mycket spel i box för oss, men det gjorde vi också otroligt bra. Sen är vi även jättenöjda med sista perioden, vi såg starka ut.

– Vi gör en bra match, där vi är bra över 60 minuter och känner att vi blir bättre och bättre. Vi kommer växa och bli ännu bättre ju längre den här matchserien går.

Inför kvällens match är det fortsatt fokus på farten i spel och skridskor säger Klockare.

– Vi ska fortsätta att spela en intensiv hockey, det som kännetecknar Skellefteå AIK helt enkelt.

Pontus Petterström tilldömdes tre matchers avstängning (varav en omvandlades till böter) efter senaste hemmamatchen och missar därmed även kvällens fight. Men i övrigt ser det positivt ut meddelar Klockare.

– Pontus är fortfarande avstängd, men vi har inget nytt på skadesidan så även det ser bra ut för oss.