• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Onsdag Ons 19 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Fredag Fre 4 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov

En närmare titt på Karlskrona

21 november 2015 11:29

Under lördagen är det invigning av den nya mediekuben, och samtidigt är det match mot Karlskrona HK. Karlskrona gästar med färsk revanschlust och kommer garanterat kämpa till sista droppen, för att vända på den senaste trenden.


Under fjolårssäsongen gick det som på räls för Karlskrona. En andraplacering i hockeyallsvenskan och direktkval till SHL. Som nykomling i SHL, för första gången, kan den första tiden innebära en stor omställning. Det är annat klimat, andra vanor och annan bevakning. I Karlskronas fall valde laget att behålla stommen i truppen. Något som givetvis påverkar, men som också kan komma att bära frukt på sikt.

I dagarna gick Karlskronas ordförande Tobias Larsson ut med en förklaring att laget kommer göra allt för att klösa sig kvar i SHL – så den som trodde på en enkel match imorgon får garanterat en annorlunda verklighet.

Inför säsongen var det en del spelare som av olika anledningar fick lämna Karlskrona HK. Bland annat så försvann Jonathan Pudas till konkurrenten Brynäs. Även Kalle Ekelund, Jimmie Svensson, Niklas Lihagen, Filip Mingotti, Mikael Kurki, Russ Moyer, Timo Leinonen, Sammy Gustafsson, Patrik Nevalainen, Kelsey Tessier, Erik Thorell har försvunnit från klubben.

Med så många spelartapp var Karlskrona givetvis i behov att nytt spelarmaterial och värvade bland annat in Mattias Guter ifrån Leksands IF. Guter, som på de 17 inledande matcherna, stått för sex mål och fem assist.

Utöver Guter värvade Karlskrona in Jesper Olofsson, John Henrion, David Westlund, Joachim Rohdin, Victor Aronsson, Toni Kähkönen, Linus Fernström, Robin Grundel, Anton Grundel, Riley Holzapfel och Julien Brouilette.

Idag gäller det att se upp för gästernas nummer 32 Anton Grundel, som är en av de stora ledarna. Dessutom bör vi hålla koll på lagets stora poänggörare, nummer 10 Mattias Guter och även nummer 21 Riley Holzapfel.

Vi ses i Skellefteå Kraft Arena kl 16.00.