Bud ser fram emot att komma tillbaka
Publicerad: 2016-12-01

Hur är läget?

– Läget är bara bra! Jag är just nu med min fästmö ca 1 timme utanför London och laddar upp inför att komma upp till Skellefteå igen. Jag ser verkligen framemot att träffa alla igen.

Hur är känslan kring att komma tillbaka hit igen?

– Det känns bra att runda av min resa senaste tiden med att komma tillbaka till Skellefteå. Det har varit lite annorlunda nu innan allt blev klart, inte helt lätt att hoppa in ett lag mitt i säsongen. Så nu ska jag njuta av att spela ishockey igen.

SC Bern, Montréal Canadiens, St. John´s IceCaps och senast CSKA Moskva, beskriv din resa sen du lämnade oss.

– Den har varit lång men bra. Jag har sett många fina platser och haft möjligheten att se mig omkring i världen. Jag har fått spela en kvalitativ ishockey och träffat många skickliga och härliga spelare. Jag fick komma tillbaka till NHL också vilket var speciellt för mig, något jag alltid hade hoppats på.

Du hade en bra säsong i AHL förra året, 61 poäng. Skulle du säga att din spelstil förändrats något sen sist du spelade här?

– Det skulle jag inte vilja påstå, den är sig rätt lik.

Vad ser du mest framemot med Skellefteå?

– Att träffa alla igen. Bara att komma tillbaka till staden, kompisarna, lagkamraterna och så klart vad allt handlar om; att spela ishockey igen.

Vad är det första Möller kommer att säga när ni ses?

– Haha, tror han mest kommer vara taggad på att spela faktiskt. Det ska bli kul att träffa dom som jag hållit kontakt med lite med genom snapchat och facebook.

Om du blickar tillbaka på tiden sist i Skellefteå, vad är det du minns mest då?

– Att vinna! Förstås känslan av att vinna första SM-guldet tillsammans men sen alla härliga matcher och det andra SM-guldet. Laget är så tight med sin bygd på något sätt.

När kan vi räkna med att se dig i truppen?

– Jag vet inte riktigt, vi ska först få alla detaljer färdiga. Men sen är jag redo att köra direkt.

Varmt välkommen tillbaka till oss Bud!

  • Tack, vi ses snart!
Tobias Lindgren