• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Fredag Fre 26 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Idag 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Skellefteå AIK-podden, avsnitt 7: Petter Granberg

21 december 2018 15:20
Podcast

Nu finns ett nytt avsnitt av Skellefteå AIK-podden ute där du lyssnar på podcasts. Gäst så här i juletider är Skellefteå AIK:s NHL-hemvändare Petter Granberg.


I ett samtal med Jonas Fahlman på kommunikationsbyrån Henson, samarbetspartner till Skellefteå AIK, får du lära känna Petter Granberg närmare.

Petter berättar bland mycket annat om varför han hamnade i AIK som 14-åring, styrkeförhållandena mellan AIK och Luleå hemma i Malmfälten, vilket av sina guld i VM, JVM och SM som smäller högst, vem som är lagets gottegris, sin speciella relation till backpartnern Johan Alm, sina år i Nordamerika och upplevelserna av NHL-organisationerna Toronto och Nashville inifrån, minnena från NHL-debuten, domarnivåer, hyllningen av Sedinarna, det pågående husbygget, sin hemliga julklapp och hur han själv tänker fira jul.

Plus att Petter svarar på ett antal frågor från lyssnare som tog chansen att skicka förslag på frågor i kommentarsfältet på vårt Instagramkonto inför inspelningen. Vi vill gärna höra dina tankar och funderingar när du lyssnat, och tar gärna emot önskemål om kommande gäster, så lämna dina synpunkter om Skellefteå AIK-podden i våra sociala medier eller på mejl till oss: [email protected]

»LADDA NER & LYSSNA HÄR

Du kan även lyssna på de 6 tidigare avsnitten av Skellefteå AIK-podden med Pär Lindholm, Jimmie Ericsson, Tommy Samuelsson, Jonathan Pudas, Oscar Möller och Andreas Wingerli som gäster.

Trevlig lyssning!