Norén inför FBK: "Hjälper varandra"
Publicerad: 2019-11-28
Skellefteå AIK har begett sig till värmländska skogarna för säsongens första bortamöte med Färjestad. Patrik Norén fanns i målkolumnen senast och vill se en ny stark laginsats ikväll. "Har ett skönt driv i laget", säger vår #26.

Det svartgula skeppet kommer lastat med dubbla 5-2-vinster till kvällens besök i Löfbergs Arena. I den senaste av dessa stod "Norre" för sin första fullträff denna säsong, efter fint förarbete från vår kapten.

– Det är alltid kul att göra mål såklart. Jag fick en riktigt fin macka av Möller så det var bara att raka in den, säger Patrik om målet.

Nu vill Norén bygga vidare på det positiva pussel de börjat få ihop på slutet.

– Först och främst gäller det för oss att fortsätta på den väg vi är inne på nu. Vi har vunnit två matcher i rad och har ett skönt driv i laget, så vi ska fortsätta rida på den vågen. FBK har många skickliga spelare som gillar att hålla puck så vi måste minimera tiden för dessa och ta bort dem så mycket som möjligt.

"Jobbar hårdare för varandra"

Sätersonen lägger även ord på de spelmässiga detaljer som ska lyftas från de senaste triumferna.

– Tidigare har vi åkt mycket skridskor men nu gör vi det mer på rätt sätt. Vi jobbar hårdare för varandra, ligger bättre i position och hjälper varandra mer på isen. Detta och spelet med puck tar vi med oss till kvällens match.

Färjestad på ena sidan, Skellefteå AIK på andra. Löfbergs Arena är platsen. 19.00 är tiden. C More Live 3 är kanalen.

Samuel Söderlund