• Huvudsponsorer

Lundkvist ny sportchef i Skellefteå AIK

20 december 2018 14:03
Pressinfo

Skellefteå AIK presenterar en ny sportchef med tillträde i slutet av januari. Han heter Niclas Lundkvist, som blir övergripande ansvarig för sporten med hjälp av en GM i såväl herr- som damlag samt ett stort antal ledare och tränare.


Niclas har ett starkt förflutet inom ishockeyn med fäste i hemstaden Piteå där han spenderat senaste tiden som administrativ chef på PiteEnergi. Innan dess har han samlat på sig rikligt med hockeyerfarenhet med bland annat deltagande i Skellefteå AIK:s sommarhockeyskola, följt av A-lagsspel för såväl Piteå som Lidingö Hockey. Vidare har Niclas varit ungdoms- och junioransvarig samt ingått i sportgruppen i Piteå Hockey. Han har även varit tränare för Norrbotten i TV-Pucken 2015.

Nu blir Niclas sportchef i Skellefteå AIK med ett övergripande ansvar för sporten tillsammans med en General Manager för såväl herr- som damlaget samt ett stort antal ledare och tränare i föreningen. Han tillträder denna tjänst i slutet av januari månad.

– Det känns mycket roligt att vi har lyckats att rekrytera Niclas som ett led att se till att vi fortsätter att ligga i framkant i svensk ishockey för såväl ungdom, junior som seniorverksamhet, säger klubbdirektör Pea Israelsson.

Vid frågor: Klubbdirektör Pea Israelsson, 070 - 55 11 0 51