• Huvudsponsorer

Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Lundkvist ny sportchef i Skellefteå AIK

20 december 2018 14:03
Pressinfo

Skellefteå AIK presenterar en ny sportchef med tillträde i slutet av januari. Han heter Niclas Lundkvist, som blir övergripande ansvarig för sporten med hjälp av en GM i såväl herr- som damlag samt ett stort antal ledare och tränare.


Niclas har ett starkt förflutet inom ishockeyn med fäste i hemstaden Piteå där han spenderat senaste tiden som administrativ chef på PiteEnergi. Innan dess har han samlat på sig rikligt med hockeyerfarenhet med bland annat deltagande i Skellefteå AIK:s sommarhockeyskola, följt av A-lagsspel för såväl Piteå som Lidingö Hockey. Vidare har Niclas varit ungdoms- och junioransvarig samt ingått i sportgruppen i Piteå Hockey. Han har även varit tränare för Norrbotten i TV-Pucken 2015.

Nu blir Niclas sportchef i Skellefteå AIK med ett övergripande ansvar för sporten tillsammans med en General Manager för såväl herr- som damlaget samt ett stort antal ledare och tränare i föreningen. Han tillträder denna tjänst i slutet av januari månad.

– Det känns mycket roligt att vi har lyckats att rekrytera Niclas som ett led att se till att vi fortsätter att ligga i framkant i svensk ishockey för såväl ungdom, junior som seniorverksamhet, säger klubbdirektör Pea Israelsson.

Vid frågor: Klubbdirektör Pea Israelsson, 070 - 55 11 0 51