Melker har förlängt!

17 maj 2021 11:00
Pressrelease

Han vände hem under julen och gjorde 34 matcher i svart och gult under 20/21. Nu står det klart att han förblir Skellefteå AIK-spelare i en säsong till. "Det ska bli kul att få köra vidare här och få träna upp sig ordentligt under sommaren", säger Melker Karlsson.


Melker vände hem drygt halvvägs in på fjolårssäsongen efter 6 år i NHL. Han gjorde mål i sin första match efter återkomsten och föregick med goda exempel genom bland annat sitt hårda jobb runt kassen. Detta ska vi nu få se mer av då han förlängt sitt kontrakt med Skellefteå AIK Hockey över nästkommande säsong.

– Klart det är kul. Det känns som att vi har något spännande på gång. Ett härligt lag som det känns bra med, helt enkelt, så det ska bli kul att få köra vidare här och få träna upp sig ordentligt under sommaren, säger Melker.

Skellefteå AIK:s General Manager, Erik Forssell, om kontraktsförlängningen:
– Det känns kul och viktigt för oss att få klart med Melker. När Melker kom in under vintern hade han en stor effekt på gruppen och bidrog till att vi fick en bättre trend efter nyår. Melker bidrar mycket med sin erfarenhet och sitt sätt att vara både på och utanför isen. Det är också en stor fördel att han kan spela både center och ytterforward.

Det nya avtalet med Melker Karlsson sträcker sig över säsongen 2021/2022.