Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Lördag Lör 24 April Apr
Måndag Mån 26 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov

Tack & lycka till, Stefan & Stefan!

3 maj 2021 16:30
Pressrelease

Som det offentliggjorts tidigare är det klart att Stefan Hedlund nu lämnar Skellefteå AIK, efter två säsonger på tränarbänken. Det är även klart att Stefan Klockare gör detsamma, efter totalt 20 säsonger i klubben. Vi vill tacka er båda för denna tid tillsammans & önskar er två stora lycka till framöver!


Klockare kom hit som spelare 2001 och gjorde två säsonger i vår svartgula backbesättning. Därefter tog han steget till tränarbänken med inledande uppdrag som assisterande tränare för herrlaget. Detta 2-årsuppdrag följdes upp med fem säsonger som juniortränare (tre för J18 och två för J20), sedan återgick han till A-lagsbänken år 2010 – den här gången på SHL-nivå. Sedan dess har Stefan varit med och lett Skellefteå AIK till fyra seriesegrar, sju SM-finaler och två SM-guld. Han har varit med på resan som spelare, juniortränare, A-lagstränare samt genom finaler, guld och glädje. Han har lämnat avtryck under samtliga av sina 20 säsonger i klubben och kommer för evigt ha en plats i vår svartgula historiebok. Så tack för dessa decennier & ett stort lycka till framöver, Stefan Klockare!

Hedlund kom hit som tränare 2019 och bildade först kvartett med Klockare, Samuelsson och Holm. Han var med och satte en hårt kämpande ton och prägel över Skellefteå AIK under sin inledande säsong, samt växte tillsammans med laget ju längre den pågick, vilket bland annat ledde till det vi refererar till som ‘fantastiska februari’ - när vi gick obesegrade i tio raka seriematcher. Allt detta fortsatte stärkas och överträffades sedan under 20/21, när vi vann elva raka seriematcher och slutligen tog oss till semifinal. Nu går äventyret vidare för Stefan som lämnat betydande, permanenta avtryck under sina två säsonger som tränare i Skellefteå AIK. Vi vill tacka för denna fantastiska tid tillsammans & önskar ett stort lycka till i dina kommande utmaningar!