• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr

Kontrakt med Emil Djuse

19 maj 2016 10:00

Skellefteå AIK fortsätter lagbygget inför kommande säsong och har nu klart med första nyförvärvet på backsidan genom att man skrivit kontrakt med Emil Djuse.


Skellefteå AIK:s nye sportchef Mikael Lindgren är glad att idag kunna presentera klubbens senaste nyförvärv - 22-årige Emil Djuse.

– Djuse är en skridskostark och spelskicklig back som vi tror kommer att passa bra in i vårt sätt att spela. Han har bra fart och speluppfattning och är duktig med puck.

Moderklubben är Östersunds IK som han lämnade hösten 2012 då han värvades till Södertälje och spel i Allsvenskan. Då var han fortfarande junior och en av spelarna i Juniorkronorna som var med och vann JVM-silver den säsongen.

Därefter blev det spel med Frölunda innan han värvades till MODO. Backtalangen har totalt 102 SHL-matcher på meritlistan, varav merparten under sin tid i Ö-vik. Och fler ska det bli då han nu han skrivit kontrakt med Skellefteå AIK.

– Det känns roligt att han valt att fortsätta sin utveckling här hos oss under de kommande två säsongerna, säger Lindgren.

– Han kom idag för att för första gången träna med laget och även testas av Thomson.