J18 fortsatt obesegrade efter derbyvinst
Publicerad: 2019-02-14
Ungdom
Skellefteå AIK tuffar på i toppen av J18 Allsvenskan Norra och segertåget fortsatte rulla efter gårdagens besök i Umeå. Där besegrades Björklöven med 4-1 och laget har nu serieledning med sex poängs marginal.

Matchen inleddes med jämn kamp där en kedja skulle visa sig vara lite extra på hugget. Den består av Simon Robertsson, Oscar Nilsson och Jacob Sundin där de två förstnämnda skulle turas om att assistera den sistnämnde till två mål inom loppet av fyra minuter.

2-0 var alltså ställningen in i pausvilan, vilket stod sig hela vägen till tredje perioden där Robertsson sedan utökade ledningen. Kevin Kariander satte spiken i kistan med ca tio minuter kvar och segersiffrorna skrevs till slut till 4-1 för svart och gult i en match där målvakten Oscar Darnell imponerande.

Laget är ännu obesegrat i J18 Allsvenskan Norra och toppar serien med ett försprång på sex poäng. Nästa match spelas kl 12 på lördag mot Leksand hemma i Skellefteå Kraft Arena.