Trotjänaren förlänger kontraktet
Publicerad: 2018-05-03
Truppen 1819
Skellefteå AIK har förlängt kontraktet med Fredrik Lindgren som återvände till klubben i slutet av den gångna säsongen. ”Med ”Fredde” vet man vad man får och man kan känna sig trygg i att han alltid gör jobbet”, kommenterar sportchefen Mikael Lindgren.

Fredrik Lindgren är högst välbekant för publiken i Skellefteå Kraft Arena. Han gjorde A-lagsdebut redan säsongen 99/00 och har sedan dess spelat 689 grundseriematcher och är därmed klubbens meste spelare genom tiderna.

Och fler matcher blir det då 37-åringen nu skrivit på för ytterligare en säsong efter att han spelat övertygande sedan återkomsten under våren förklara Mikael Lindgren.
– ”Fredde” var jättebra sen han kom tillbaka från Leksand. Han var en av våra mest tongivande backar under slutspelet. Det syns att han känt en glädje att komma tillbaka, vilket skapat ett sug för honom att fortsätta.

Så här kommenterar Fredrik Lindgren återkomsten och förlängningen:
– Fantastiskt kul att få komma hem, det här är mitt hem och jag har spelat här så pass länge så det kändes jättekul att få dra på sig AIK-tröjan igen. Det spelade väl kanske in en stor roll att det gick så pass bra som det gjorde, det känns kul.

{!A}

Anna Hägglund
STOLTA HUVUDSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS