Fredag Fre 9 September Sep
Söndag Sön 11 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Onsdag Ons 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Söndag Sön 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov

Kaptenen förlänger!

9 augusti 2022 19:30
Pressrelease

Guldhjälte, ledare, slitvarg... Superlativen är många när man ska beskriva Oscar Möller som just inlett sin tionde säsong i svartgula tröjan – och nu har han gjort klart för två till. "Jag vill vinna igen", säger vår kapten.


Möller kom hit från Los Angeles Kings organisation 2011 och blev blixtsnabbt en publikfavorit. Han var en ledande spelare under guldåren 2013 och 2014 och fortsatte sin utveckling som framträdande forward under åren som följde. Han har representerat Tre Kronor i världsmästerskap och gjort över 300 poäng i SHL. Allt detta med stoltheten över att bära sin svartgula tröja, som sedan 2019 även pyntats med ett "C". Nu står det alltså klart att vår kapten förblir Skellefteå AIK-spelare över ytterligare två säsonger.

– Det känns jättekul! Jag är fantastiskt glad över detta och ser verkligen fram emot att fortsätta bära svartgula tröjan, säger Möller.

Han har nio säsonger och två guld i klubben. Det går inte att ta miste på hans hängivenhet till Skellefteå AIK Hockey.

– Jag är otroligt stolt över att få vara en del av den här klubben och att få ha varit det över en så pass lång tid. Det är få förunnat men det gäller samtidigt att inte ta något för givet utan fortsätta sträva efter att vilja bli bättre, vilja mer och vilja vinna ännu mer. Jag vill vinna igen, det var ju ett tag sedan nu, och det känns som att vi har spelarmaterialet och möjligheten att vinna guld en gång till här.

Avslutningsvis lyfter han fram drivet från både föreningen och sig själv som nycklar bakom det förlängda kontraktet.

– Jag tycker det här är en förening som vill utvecklas, vill utveckla sina egna spelare och se sina egna spelare lyckas ta nästa steg. Det är något som motiverar mig att vilja bli bättre också och även om man kanske inte är yngst i laget längre så kan man ju fortfarande bli bättre och finslipa på detaljer. Det är något jag tycker är positivt med Skellefteå AIK.

Erik Forssell, General Manager för Skellefteå AIK:s herrlag, om att förlänga med Möller:
– Oscar har varit en av ligans absolut bästa spelare de senaste tio åren och vi är väldigt glada över att ha gjort klart med honom för ytterligare två år. Han leder laget på ett utmärkt sätt både på och utanför isen. Han är en omtänksam person som värnar om både laget och klubben. På isen har han alltid varit en väldigt bra offensiv spelare och har dessutom, under senaste åren, utvecklats till en ledande spelare även defensivt. Nu har vi honom i minst tre säsonger framåt och befäster därmed vår starka stomme. Oscar kommer ge allt för att vi ska vinna SM-guld!

Det nya avtalet med Oscar Möller sträcker sig över säsongen 2024/2025.