Krister Holm klar för 3 nya år
Publicerad: 2019-03-09
Press
Skellefteå AIK förlänger kontraktet med Krister Holm. Den meriterade målvaktstränaren har varit klubben trogen i över ett decennium och är nu klar för tre nya år. "Jag trivs fantastiskt bra här", säger han.

"Krille" har själv haft en karriär som målvakt med bland annat spel här i Skellefteå AIK men även i klubbar som Medle SK och SK Lejon. Sedan 2006 har han haft rollen som målvaktstränare i föreningen och nu står det alltså klart att det blir ytterligare tre år vid rodret.

– Krister har jobbat länge i föreningen, gjort mycket och gjort det väldigt bra, och har ju varit med på den här enorma resan vi haft. Nu får vi chansen att fortsätta jobba med honom i ytterligare tre år och de målvakter han har tagit under sina vingar genom åren har haft en fantastisk utveckling. Han är ju även en fantastisk människa och en riktig idéspruta som bidrar till Skellefteå AIK på många plan så det känns bra att vi får ha kvar den kreativiteten och resursen i föreningen, säger sportchefen Niclas Lundkvist.

Niclas lyfter även fram det framtida arbetet runt ungdomsutvecklingen.

– Han i kombination med Tim Alfredsson, vår målvaktstränare på juniorsidan, gör att vi har ett riktigt bra team för att utbilda framtida målvakter i Skellefteå AIK:s regi.

Holm är givetvis själv glad över att krita på denna kontraktsförlängning.

– Det känns jättekul! Kul att föreningen tror på en och uppskattar det man gjort. Jag trivs fantastiskt bra här så förhoppningsvis kan jag fortsätta göra ett bra jobb.

Det nya avtalet börjar gälla den 1 maj 2019 och sträcker sig till 30 april 2022.

Vid frågor: Sportchef Niclas Lundkvist - 070 370 66 00

Samuel Söderlund