Spelschemat 19/20 i din kalender
Publicerad: 2019-05-13
Nu finns kalenderfilen för alla Skellefteå AIK's matcher 2019/2020 att ladda ner till din kalender. Väljer du att prenumerera på kalendern får du automatiskt alla eventuella ändringar och riskerar inte att missa någon match.

Du kan välja att antingen importera kalenderns händelser eller att prenumerera på dem. Fördelen med att prenumerera på en kalender är att förändringar i spelschemat och nya händelser kommer att visas direkt i din kalender. Importerar du kalenderfilen måste du manuellt uppdatera eventuella ändringar i din kalender, alternativt radera kalendern och importera den på nytt.

IMPORT:
För import laddar du ner kalenderfilen (med filändelsen .ics) till din dator genom att klicka på länken nedan. Därefter öppnar du ditt kalenderprogram eller tjänst och söker reda på alternativ för import.

PRENUMERATION:
För prenumeration kopierar du länken genom att högerklicka och välj kopiera länkadress). Därefter söker du reda på alternativet för prenumeration och klistrar in länken till kalenderfilen.

Öppna ditt mailprogram eller tjänst och sök där reda på alternativ för import eller prenumeration. Fyll därefter i nedanstående länk till kalenderfilen.

SHL:
https://calendar.ramses.nu/calendar/157/show/shl-ske-2019-2020-hemma-borta.ics

CHL:
https://calendar.ramses.nu/calendar/182/show/chl-skellefte-2019-2020.ics

Therese Mossberg