Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Lördag Lör 18 December Dec
Söndag Sön 19 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Söndag Sön 9 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb

Skellefteå AIK och Fredrik Öberg går skilda vägar

27 april 2017 13:45

Skellefteå AIK har valt att avsluta kontraktet med tränaren Fredrik Öberg.  – Vi är en förening med ambitionen att tävla om SM-guldet varje år och när vi har utvärderat säsongen har vi kommit fram till att vi behöver genomföra en rad förändringar. En av dem är på tränarsidan, där vi tagit beslutet avsluta samarbetet med Fredrik Öberg, säger Mikael Lindgren, sportchef i Skellefteå AIK Hockey.


Beslutet har fattats av den sportsliga ledningen och är ett led i utvärderingen av verksamheten efter en säsong där Skellefteå AIK Hockey inte nått sina målsättningar. – Vi ser över allt från spelidé till manskapet på isen, ledarskap och hur vi arbetar med spelarnas fysiska status. För att nå tillbaka till toppen behöver vi genomföra flera förändringar, säger Mikael Lindgren, som tillägger:   

– Det är ett tufft beslut att ta och Fredrik har betytt mycket genom åren för Skellefteå AIK, både som spelare och som ledare. Vi önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär.

Tränarkonstellationen kommer under nästa säsong att bestå av Krister Holm, Stefan Klockare och Bert Robertsson, samtidigt som Mikael Lindgren knyts närmare laget.