Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Lördag Lör 9 April Apr
Måndag Mån 11 April Apr
Söndag Sön 1 Maj Maj
Fredag Fre 2 September Sep
Söndag Sön 4 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Söndag Sön 11 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Idag 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Onsdag Ons 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt

Erik Forssell ny GM i Skellefteå AIK

13 februari 2019 13:45
Press

Skellefteå AIK har gjort klart med en ny General Manager till nästkommande säsong. Han heter Erik Forssell och är ett välbekant ansikte i klubben med sina nio säsonger som spelare. "Fantastiskt kul att få bli en del av klubben igen", säger han.


Erik kommer närmast från en lång och meriterande karriär som spelare med kulmen här i klubben efter bland annat nio säsonger och två SM-guld. Han la skridskorna på hyllan i slutet av 2018 men gör nu återkomst inom hockeyn i form av General Manager för Skellefteå AIK Hockey.

– Vi har haft en dialog under ett antal dagar nu för att försöka förstå varandras roller och hur vi ska samverka och efter det har vi nu kommit i mål med ett avtal på tre år för Erik, vilket känns otroligt bra för mig och organisationen, berättar sportchefen Niclas Lundkvist om rekryteringen.

Forssell är född och uppvuxen i stan med en djup förankring i föreningen.
– Det känns extra bra att det är en människa med Skellefteå AIK-bakgrund som kan fortsätta utveckla och bygga vidare på den spelidé och det tänk föreningen haft, vilket är viktigt för oss att hålla kvar vid men naturligtvis förfina och vidareutveckla för att nå nästa nivå med vårt spel och lagbygge. Det är ju som ett pussel att lägga, med alla bitar i rätt ordning. Nu får vi GM:n på plats, vilket gör att han blir inblandad i de tränartillsättningar som ska ske och att han nu också kan bli delaktig i lagbygget inför nästa säsong i ett skede då det händer mycket och det är många beslut som ska fattas under de kommande månaderna, så det känns otroligt bra att han är med på den båten, säger Lundkvist.

Erik är själv väldigt glad över att återvända till Skellefteå AIK.
– Det känns fantastiskt kul och inspirerande att få bli en del av klubben igen.

Eriks anställning börjar formellt fr.o.m den 1/5. Han bor för tillfället med sin familj i Malmö och kommer flytta upp i mitten på juni när skolan är slut men kommer finnas tillgänglig både före 1/5 och åker upp periodvis under maj, så han kommer vara delaktig i framtida lagbygget och de tillsättningar på de positioner som är på gång.

Vid frågor: Sportchef Niclas Lundkvist - 070 370 66 00