Forsfjäll förlänger

13 oktober 2021 10:00
Pressrelease

Han är född och uppvuxen i Skellefteå, har gått genom egna leden och nu står det klart att han förblir Skellefteå AIK-spelare till och med 2024. “Det är vad man jobbat för under J18- och J20-åren”, säger Måns Forsfjäll om kontraktsförlängningen.


Forsfjäll är fostrad i Skellefteå AIK Hockey och har tagit kliv för varje år, vilket även belönats med landslagsspel hela vägen från U16 till U20. Han gjorde sin första SHL-match under fjolårssäsongen och blev därefter utlånad till Piteå för totalt 18 matcher i HockeyEttan. Inför denna säsong flyttades han upp till A-laget där han nu förlängt kontraktet med ytterligare två år.

– Det känns så klart kul. Det är vad man jobbat för under J18- och J20-åren, att skriva på ett A-lagskontrakt och även nu få ett förlängt så det känns kul.

Skelleftesonen finner det givetvis speciellt att få spela SHL-matcher i Skellefteå Kraft Arena.

– Det är så klart mäktigt. Man har suttit själv på läktaren och tänkt att man vill ut där någon dag och nu gör man det. Matchen mot Färjestad var min första inför mycket publik så man hade lite gåshud när man åkte ut.

Erik Forssell, General Manager för Skellefteå AIK, om kontraktsförlängningen:
– Måns har gjort det bra under säsongen och tar kliv varje dag. Det känns kul och självklart att förlänga och jobba ytterligare två år med honom.

Det nya avtalet med Måns Forsfjäll sträcker sig över säsongen 2023/2024.