Keilin skriver A-lagskontrakt
Publicerad: 2022-12-07
Pressrelease
Med stark produktion i J20 och 100 övertygande SHL-minuter i ryggsäcken står det nu klart att Theo Keilin skriver ett A-lagskontrakt med Skellefteå AIK Hockey.

Theo anslöt till vårt J20 inför säsongen 21/22. Det blev 48 poäng på 44 matcher i juniorlaget, och han fick även prova på SHL-spel. Denna säsong har produktionen tagit ytterligare fart med 28 poäng på 14 J20-matcher. Han har gjort 17 SHL-matcher hittills under 22/23 och noterades även för sin första poäng på A-lagsnivå förra veckan. Nu står det som sagt klart att Keilin skriver ett A-lagskontrakt med Skellefteå AIK Hockey.

Theo Keilin om A-lagskontraktet:
– Superkul! Det är klart att det var målet när jag kom hit, att jag skulle landa det så det är jag så klart stolt och tacksam över, samtidigt så börjar en ny resa utifrån det och jag måste se till att bli ännu bättre och se till att fortsätta utvecklas varje dag för att ta en plats och konkurrera om mer och mer speltid. Jag vill ju spela mitt spel även där, vilket jag tycker att jag fått göra, men jag vill ta plats och få spela mer så det är klart det blir en tändvätska.

GM Forssell om att skriva avtal med Keilin:
– Det känns kul att få skriva kontrakt med Theo. Han har tagit stora kliv i vårt juniorlag under den tid han varit här men även gjort bra ifrån sig A-laget. En kille som är seriös och ambitiös och har mycket spel i sig. Vi tror att han går en fin framtid till mötes i svart och gult.

Avtalet med Theo Keilin sträcker sig över säsongen 2023/2024.

Samuel Söderlund
STOLTA HUVUDSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS