Korttidskontrakt med David Rautio
Publicerad: 2023-08-07
Pressmeddelande
Skellefteå AIK har kommit överens med målvakten David Rautio om ett korttidskontrakt som sträcker sig över de kommande fem veckorna, med start idag. ”Det blir spännande och utvecklande att vara här och köra”, säger Rautio om debuten i svart och gult. Varmt välkommen till Skellefteå AIK!

Med en gedigen erfarenhet i SHL, som sträcker sig ända tillbaka till debuten i Elitserien säsongen 04/05, ansluter David Rautio startklar och redo att täcka upp i Skellefteå AIK under kommande månad. 

– Det känns bra och jättespännande. Jag har mött Skellefteå många gånger och det har alltid varit supertufft, så det blir spännande och utvecklande att vara här och köra, säger Rautio om kommande sejour. 

Redan idag är han på plats och tränar med laget. 

– Att vara i ett lag och träna och tävla tillsammans är det som är kul med hockey, så det känns jättebra att vara här redan. 

GM Erik Forssell om att skriva på med David Rautio: 

­– Det känns perfekt att få in David här i början av säsongen. Det är en erfaren målvakt som kommer fungera bra i gruppen och gör att vi är lite bredare i uppstarten. 

Kontraktet med Rautio sträcker sig till 9/9. (Behovet för eventuell förlängning kommer utvärderas löpande under kontraktets gång.)

Skellefteå AIK
STOLTA HUVUDSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS