Barkemo skriver A-lagskontrakt

Publicerad: 2024-04-09
Herr
Efter att ha fått chansen i 13 SHL-matcher samt 4 slutspelsmatcher står nu det klart att Tim Barkemo skriver ett A-lagskontrakt med Skellefteå AIK Hockey. "Det har varit otroligt kul att få komma upp och känna på seniorhockeyn", säger han.

Tim är från stan och är fostrad i de egna leden, där han huserat i J20 de senaste åren med två starka säsonger som facit. Den 19-årige backen gjorde A-lagsdebut redan ifjol men har fått desto fler chanser denna säsong. 

– Det har varit otroligt kul att få komma upp och känna på seniorhockeyn. Tävla på deras nivå och utmana sig med de bästa här i Sverige, så det har varit riktigt kul, säger han.

Barkemo var själv med och spelade J20 till finalplatsen i årets slutspel, då han stod för ett mål i andra semifinalmatchen, och skickar lovord över hela gruppen för insatserna hittills.

– Vi har växt och växt under säsongen, som grupp och lag. Vi har blivit bättre och bättre och jag tycker det känns riktigt bra nu när vi är i final och vi har gjort en otrolig resa dit.

Nu står det som sagt klart att han skriver A-lagskontrakt, vilket givetvis väger tungt för Skelleftesonen.

– Det har man ju drömt om sedan man var liten, att någon gång få A-lagskontrakt, så det är riktigt roligt.

Avtalet med Tim Barkemo sträcker sig över resterande delen av denna säsong.

STOLTA HUVUDSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS