• Huvudsponsorer

Hemma
MODO
MODO
Borta
Skellefteå
SKE

Skellefteå nollade MODO på bortais

8 oktober 2013 21:56

Skellefteå tog med sig alla tre poäng från besöket i Örnsköldsvik när man under tisdagskvällen besegrade MODO med 1-0 efter att Joakim Lindströms mål i den andra perioden blivit matchavgörande.


Det var en jämn första period vi fick se där lagen gick ut hårt på varandra med en hög press på puckförande spelare. Det ledde till en hel del heta situationer men också en hel del felpass från båda håll. Några större chanser blev det inte i den böljande perioden som slutade 0-0.

Skellefteå tog över spelet en aning i den andra perioden och skapade en hel del chanser men Linus Ullmark spelade stabilt i MODO-kassen, men han skulle få ge sig innan hesa Fredrik ljöd. Med sju sekunder kvar slog Joakim Lindström in en retur som betydde 0-1 efter två perioder.

Ett resultat som skulle visa sig stå sig matchen ut. MODO pressade på men antingen var Skellefteås starka försvar i vägen eller en stabil målvakt i Markus Svensson. Därmed ryckte Skellefteå ytterliggare en bit i tabelltoppen och MODO kunde inte bygga vidare på sin seger från helgen.