• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Onsdag Ons 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt

Lundin ny GM på damsidan

14 mars 2019 11:00
PRESS

Skellefteå AIK har gjort klart med en ny General Manager på damsidan. Han heter Magnus Lundin och kommer närmast från två säsonger som ledare i klubbens damlag. "Oerhört spännande att få fortsätta vara med på den här resan", säger han.


Lundin har spenderat senaste två säsongerna med olika ledarroller i Skellefteå AIK Dam. Nu står det alltså klart att han tar klivet upp som General Manager för denna sektion och han ser givetvis fram emot sitt nya uppdrag.

– Det känns jättebra! Oerhört spännande att få fortsätta vara med på den här resan, i en helt annan roll, och att någonstans få möjligheten att påverka och utveckla Skellefteå AIK Dam ännu mer. Vi har ju gjort två år på den här resan med fantastiska resultat så jag känner att det ska bli jättespännande och jag känner att föreningen verkligen vill satsa på detta så det är hedrande att få detta uppdrag.

Magnus har varit engagerad i damhockeyn runtom vår bygd en längre tid och kommer berikad med god erfarenhet till sin nya roll.

– De senaste två åren har jag varit med AIK Dam, i olika roller. Ifjol som headcoach och i år som assisterande tränare/sportchef. Dessförinnan har jag varit i Clemensnäs, både med damernas A-lag och ungdomslag. Det var så jag och Kajsa möttes bland annat. Innan dess har jag varit målvaktstränare i ett ungdomslag i Byske ett antal säsonger.

Sportchef Niclas Lundkvist kommenterar rekryteringen:

– Det känns jättebra att vi kan jobba vidare med honom här i Skellefteå AIK. Han har erfarenhet och har varit med sedan vi startade upp verksamheten igen, vilket det skapar en kontinuitet som vi värdesätter, samt att han har en passion och ett driv att vilja fortsätta utveckla verksamheten för att kunna lyfta den till nästa nivå.

Lundins kontrakt är på ett år och sträcker sig över säsongen 19/20.

Vid frågor: Sportchef Niclas Lundkvist - 070 370 66 00