• Huvudsponsorer

Jocke vill mer: "Viktig helg"

14 februari 2020 07:15

Han fick äntligen höra nätet rassla i tisdagens rysare och vill fortsätta förfina formen i helgens bortamatcher. "Förhoppningsvis kan vi etablera ett bra bortaspel här i sluttampen", säger Joakim Lindström.


Jocke var på hugget i tisdags med två mål som resultatgivande resumé. Det var ett tag sedan han hängde en puck så det var givetvis en lättnad för nr 10 att få trycka dit den.

– Ja, det satt riktigt bra. Alltid skönt att få se pucken gå in, säger han.

Han har kamperat ihop med Pettersson och Möller de senaste matcherna i en kedja som växt mer och mer som energisk enhet.

– Jag tycker vi har skapat en hel del lägen framåt så det har känts bra. Det är roligt att spela ihop så förhoppningsvis kan vi bygga vidare på det vi gjorde häromdagen och göra det ännu bättre i helgen.

"Var ett tag sedan"

Nu har han och laget begett sig söderut för två bortamatcher på två dagar som på förhand upplevs ha ett högre värde än 6 poäng.

– Det ska bli kul. Det var ett tag sedan vi spelade back-to-back. Vi har en viktig helg framför oss då det är viktiga poäng som står på spel, så förhoppningsvis kan vi etablera ett bra bortaspel så här i sluttampen av säsongen.

Fredagens bortamöte med Färjestad går av stapeln kl 19.00 och lördagens besök i Örebro startar kl 18.00. Följ oss via C Mores kanaler och på C Mores stream.