• Huvudsponsorer

Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Jocke vill mer: "Viktig helg"

14 februari 2020 07:15

Han fick äntligen höra nätet rassla i tisdagens rysare och vill fortsätta förfina formen i helgens bortamatcher. "Förhoppningsvis kan vi etablera ett bra bortaspel här i sluttampen", säger Joakim Lindström.


Jocke var på hugget i tisdags med två mål som resultatgivande resumé. Det var ett tag sedan han hängde en puck så det var givetvis en lättnad för nr 10 att få trycka dit den.

– Ja, det satt riktigt bra. Alltid skönt att få se pucken gå in, säger han.

Han har kamperat ihop med Pettersson och Möller de senaste matcherna i en kedja som växt mer och mer som energisk enhet.

– Jag tycker vi har skapat en hel del lägen framåt så det har känts bra. Det är roligt att spela ihop så förhoppningsvis kan vi bygga vidare på det vi gjorde häromdagen och göra det ännu bättre i helgen.

"Var ett tag sedan"

Nu har han och laget begett sig söderut för två bortamatcher på två dagar som på förhand upplevs ha ett högre värde än 6 poäng.

– Det ska bli kul. Det var ett tag sedan vi spelade back-to-back. Vi har en viktig helg framför oss då det är viktiga poäng som står på spel, så förhoppningsvis kan vi etablera ett bra bortaspel så här i sluttampen av säsongen.

Fredagens bortamöte med Färjestad går av stapeln kl 19.00 och lördagens besök i Örebro startar kl 18.00. Följ oss via C Mores kanaler och på C Mores stream.