• Huvudsponsorer

Cykla för Tobbe

16 september 2019 09:10

På söndag börjar redaktörens färd mot Dalarna med närmare 80 mils cykling på schemat. Här är all info kring den insamlande resan.


Allt började med en enkel tweet. Nu är det mycket mer än så. Den här resan är inte bara transport till en bortamatch utan något jag gör för att visa min kärlek till hockeyn och den enorma respekt jag hyser för en sann kämpe och hjälte - Tobias Forsberg.

Varje mil jag trampar är för Tobbe och du kan visa ditt stöd genom en gåva till insamlingsstiftelsen som är uppsatt i hans namn. Vi i Skellefteå AIK Hockey håller en egen swish-insamling där vi efter cyklingen kommer överlämna de insamlade pengarna till Insamlingsstiftelsen för Tobias Forsberg. Swishnummer & QR-kod finns bifogat längst ned i artikeln.

Denna resa är en fortsättning på den heroiska insats som grabbarna från Oskarshamn gör i skrivande stund under den enande hashtagen #CyklaFörTobbe. De kommer anlända i Skellefteå denna fredag och jag tar vid med start på söndag från Skellefteå Kraft Arena - mot slutmålet Tegera Arena.

Reseplan - dag för dag
Söndag 15/9: Skellefteå Kraft Arena - Rödviken Camping, Nordmaling
Måndag 16/9: Rödviken Camping, Nordmaling - City Hotel, Sollefteå
Tisdag 17/9: City Hotel, Sollefteå - Hotell Mittlandia, Ånge
Onsdag 18/9: Hotell Mittlandia, Ånge - STF Vandrarhem, Edsbyn
Torsdag 19/9: STF Vandrarhem, Edsbyn - Tegera Arena, Leksand
Total distans: 796 km.

Rapportering kring resan
Strava Cycling Tracking - Här kan du följa mig via GPS samt se respektive daglig distans.
Skellefteå AIK Instagram - Här kommer vi köra en kort livesänding varje dag vid kl 12.00 samt göra kontinuerliga uppdateringar under resans gång.
P4 Västerbotten - Jag kommer delta i deras morgonprogram via telefon kring kl 07.10 från måndag 15/9 till fredag 20/9.

Skänka till insamlingen
Skellefteå AIK Hockey kör en egen swish-insamling i samband med detta, där de insamlade pengarna kommer överlämnas till Insamlingsstiftelsen för Tobias Forsberg.

Privatpersoner:
Öppna Swish, klicka på betala och sedan på kameraikonen längst upp. Scanna QR-koden nedan så kommer du direkt till insamlingen. Du kan även skriva in swishnumret & märka bidraget med texten "Samme cyklar".

Företag:
Du kan som företagare stötta insamlingen genom att bidra via Bankgiro: 935-0786, Meddelande: Samme cyklar.

Samarbetspartners
Rinkside Skellefteå AIK Hockey, Intersport Sverige, Merida Bikes, Craft Sportswear Sweden, Lazer Helmets, Shimano Shoes, Bliz Eyewear, Rödviken Camping Nordmaling, City Hotel Sollefteå, Hotell Mittlandia Ånge, STF Vandrarhem Edsbyn.