Klockare: "alerta från start"
Publicerad: 2015-11-20

Vi ser imorgon fram emot en riktigt trevlig eftermiddag i Skellefteå Kraft Arena. Den nya mediakuben ska invigas och Skellefteå AIK möter Karlskrona för andra gången. Första mötet lagen emellan blev tight och jämnt, men slutade med en uddamålsvinst för AIK.

Det var två formstarka lag som möttes nere i Vida Arena igår. Svenska mästarna Växjö var bra, men det var Skellefteå AIK som slutligen tog hem alla tre poängen efter vinst med 5-2.

- Vi gjorde återigen en stabil insats. Det är riktigt starkt att göra fem mål på bortaplan mot ett så starkt lag som Växjö, kommenterar Stefan Klockare.

- Vi hade en bra start på matchen, med bud på flera mål i början. Annars var det en jämn match, där vi tog vara på lägena vi fick. Det var några direktskott vi hade som letade sig in.

Nu är laget hemma igen för att imorgon ta emot Karlskrona. Ett lag i desperat behov av poäng då man efter 19 omgångar endast fått med sig 8 poäng. Och med senaste mötet färskt i minnet, så blev det en tight match som slutade med uddamålsseger för AIK.

Stefan Klockare hoppas att den senaste tidens fina spel håller i sig och att man tar en ny trepoängare inför hemmapubliken.

- Vi kommer med ett gott självförtroende efter att ha spelat stabilt under en längre tid nu. Det gäller att vi kommer ut starkt mot Karlskrona. Det var en jämn match mot dem här senast, så det gäller att ta tag i taktpinnen och vara alerta från start.

I senaste matchen saknade AIK Erik Forssell, Jimmie Ericsson, Janne Pesonen och Sebastian Aho.

- Det blir inte spel för Aho, Pesonen eller Forssell imorgon och för Jimmie Ericsson är det ett frågetecken. Vi får se imorgon.

Anna Hägglund