• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Linus inför HV71 - SKE: "Tar kampen"

10 januari 2020 15:04

Skellefteå AIK har begett sig till Småland för match mot HV71 i Kinnarps Arena denna lördag. Där vill Linus Lindström bygga vidare på lagets positiva trend. "Vi har hittat en bra rytm", säger #16.


Linus fyllde 22 i onsdags och firade det efterföljande dag genom att sätta punkterande 4-2 mot Frölunda. Nu tar han och laget med sig detta momentum till lördagens bortadrabbning mot HV71.

– Vi har hittat en bra rytm i laget. Vi rullar på och har några starka vinster nu där vi spelat bra, sedan var det så klart skönt att få göra mål och stänga matchen här efter födelsedagen också, säger Lindström.

Han har bildat fartfylld formation med Kiiskinen och Möller senaste matcherna och trivs med de meriterade vingarna vid sin sida.

– Jag tycker vi klaffar i varandra bra. Alla tar kampen framför mål, jobbar hårt och vinner tillbaka puckar så vi kan skapa lägen. Vi måste bara sätta dit lite fler av dem men jag tycker det stämmer riktigt bra mellan oss. Jag gillar att spela med dem.

Linus nätade mot HV71 (borta) senast och vet vad som krävs för att skriva en ny framgångssaga mot smålänningarna.

– Vi får tänka på att de gillar att spela långa spel över hela banan så vi får täppa till i mittzon, då tror jag vi kan skapa många lägen och trycka ner dem därifrån.

Lördagens möte mellan Skellefteå AIK och HV71 har nedsläpp kl 15.15 i Kinnarps Arena. Matchen visas på TV4 och C More Hockey.