Anton Lindholm stannar
Publicerad: 2014-04-14

Skellefteå AIK och Anton Lindholm har nu kommit överens om en kontraktsförlängning på ytterligare två säsonger.

Skellefteå AIK fortsätter lagbygget inför kommande säsong, och nu är det även klart att backen Anton Lindholm blir kvar i klubben. Glädjande nyheter från general manager Lars Johansson.

- Anton har tagit ett stort kliv här i slutet av säsongen. Han är stark och spelar fysiskt, samtidigt som han har en bra spelförståelse. Det är roligt att han vill fortsätta sin utveckling här hos oss.
 
Lindholm har Varuträsk IF som moderklubb, gick vägen via Lejon SK och kom till Skellefteå AIK från som 15-åring, och han är själv glad över att stanna i klubben.

- Jag är ju en lokal spelare, det har ju varit en pojkdröm att spela i Skellefteå AIK från det att jag var knatte så det känns kul att jag blir kvar.
 
Efter 39 juniormatcher så har Lindholm visat framfötterna under slutet av grundserien och pågående slutspelet.

- Min säsong har gått lite upp och ner. Den började bra, jag spelade en hel del under försäsongen och med landslaget, men sedan låste det sig. Därefter spelade jag med J20 och fick jobba med att hitta tillbaka till hur jag ska spela då jag är som bäst, och jag har fått stöd av Berra (Bert Robertsson) och Walle (Hans Wallson). Och på slutet har det även börjat lossna på seniornivå.

 

Anna Hägglund