Säkra ditt årskort - läs om nyheterna 22/23!
Publicerad: 2022-06-01
Skellefteå AIK gör ett omtag och förnyar upplägget för årskort till säsongen 2022/2023. Tanken är att underlätta för både gamla och nya kunder.

Försäljningen av ståplatskorten är redan i full gång, just nu med ett förmånligt erbjudande som gäller fram till sista juli.
– Vår ståplatspublik är väldigt viktig för oss och därför har vi ett ”boka tidigt”-pris på ståplats vuxen som vi hoppas ska locka, meddelar försäljnings- och marknadschef Håkan Billing.
– Vi justerar även åldern på ungdomskortet så att det gäller för alla upp till 20 år, allt för att fler ska kunna ta del av vårt fina erbjudande på 895 kronor för hela säsongen.

Den stora förändringen inför den kommande säsongen gäller upplägget för sittplatskorten. Här har man valt att skrota grundseriekortet och istället erbjuda ett kort som gäller från start till mål, förklarar Håkan Billing.
– Vi erbjuder ett enda kort den här säsongen och det inkluderar ALLT - träningsmatcher, CHL, SHL grundserie och slutspel. Man ska inte behöva fundera om kortet man har gäller, det är ett årskort!

Därmed går produkten ”grundseriekort” i graven och möjligheten att välja om man vill betala extra för slutspel eller inte.
– Det finns säkert de som kommer att sakna möjligheten att få vänta och se hur det går innan man betalar för slutspelet. Men till dem, och alla andra som köper sitt årskort i god tid, så vill jag tipsa om att de just nu har en rabatt på 1200 kr som gäller till och med sista juli, säger Håkan Billing.

Dessutom bjuder Håkan Billing alla företag på en glädjande nyhet.
– Vi kommer att ha EN prissättning som vi erbjuder både dig som privat- och företagskund. Det innebär att alla priser justeras efter den privata prislistan, vilket för vissa platser innebär en prissänkning för företagskunder på upp till 2 795 kronor.

Köp ditt årskort via ske.ebiljett.nu
För frågor, kontakta Servicecenter:
0910-79 20 00
[email protected]

Anna Hägglund