• Huvudsponsorer

Kaptenen inför åttondel 2: "Rakare attacker"

19 november 2019 11:44
CHL

Det är ett målmedvetet Skellefteå AIK som beger sig till huvudstaden för den avgörande åttondelen mot Djurgården. Oscar Möller stod för dubbla fullträffar i helgen och är hungrig på mer ikväll. "Ska bygga vidare på det vi gjorde sist", säger kaptenen.


Vi har 3-3 på tavlan från första åttondelsfinalen i en match som svängde rejält. Denna match i kombination med övriga nederlag under förra veckan har byggt upp en rejäl segertörst.

– Vi är ruskigt revanschsugna från senast, sedan tycker jag vi gör en bra match mot Djurgården i första åttondelen och fortsätter vi på det spåret samt visar lite mer effektivitet i våra avslut så kan det gå vägen ikväll, säger Oscar Möller.

Kaptenen klarlägger även vad som måste förbättras.

– Vi måste ha rakare attacker mot mål och sluta fundera så mycket på vad vi ska göra. Det ska alla veta så vi kan vara mer bestämda i vårt spel.

"Veta vad som gäller"

Möllers kedja med Kiiskinen och Olofsson stod för totalt 7 poäng i lördags och detta vill de givetvis ta med sig till kvällens batalj.

– Det är alltid kul när man får såna nytändningar så vi ska fortsätta bygga vidare på det vi gjorde sist.

Avslutningsvis lyfter han fram sin uppskattning till matcher av det här slaget.

– Det är riktigt kul med såna här vinna-eller-försvinna-matcher. Den mentaliteten borde man ju ha över en hel säsong egentligen – att alltid veta vad som gäller.

Kvällens åttondelsfinal har nedsläpp 20.00 på Hovet. Matchen visas på TV3 Sport och Viaplay.