Oscar Möller förlänger
Publicerad: 2013-02-20

Arbetet med lagbygget inför 2013/2014 fortsätter för Skellefteå AIK. Det senaste är att man kommit överens med Oscar Möller om ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2016/2017.

Idag har Skellefteå AIK gjort klart en förlängning med Oscar Möller något som sportchefen Lars Johansson säger sig vara nöjd över.

- Oscar är både en bra människa och hockeyspelare. En bra kille både på och utanför isen så jag tycker det är jätteroligt att han vill stanna, att han väljer att fortsätta utvecklas här i Skellefteå AIK. Han älskar ishockey och han vill vinna och tävlar varje dag.

Möller har den här säsongen missat många matcher pga långa skadeperioder, men Johansson ser hans höga kapacitet.

- Han har tyvärr varit skadad en hel del men man ser att han fort kommer in i spelet igen. Hade han gjort en hel säsong hade han förmodligen producerat jättemycket poäng. Han är en stark målskytt.

Oscar Möller gör sin andra säsong i Skellefteå AIK, och motiverar sitt val att stanna ytterligare fyra säsonger i klubben:

- Det känns jättekul att få spela i den här klubben i fyra år till. Det är en riktigt stark förening som vill utvecklas hela tiden och vill vinna.

Anna Hägglund