Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 9 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Söndag Sön 27 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Idag 30 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Söndag Sön 4 December Dec
Tisdag Tis 6 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Tisdag Tis 13 December Dec
Torsdag Tor 15 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Söndag Sön 18 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec

Hans Wallson: "samma hårda jobb som senast"

22 februari 2013 16:16

Skellefteå AIK bjöd på en riktig målfest i senaste matchen då Brynäs gästade Skellefteå Kraft Arena. Nu gäller det att ladda om inför norrlandsderbyt mot Luleå imorgon, då det väntas en betydligt jämnare matchbild.


Det var full fart från start för Skellefteå AIK mot Brynäs igår. Efter 2-0 i första perioden så blev det rejäl islossning i andra perioden. Trots det lyckades hemmalaget att hålla uppe koncentrationen och nivån i spelet berömmer assisterande tränaren Hans Wallson.

– Vi är väldigt nöjda med prestationen över 60 minuter. Framförallt för att vi gjorde det vi pratat om innan matchen och gick ut väldigt hårt från start. Sen även att vi håller i hela matchen, det är lätt att då man leder med 6-0 efter två perioder slår av på takten men vi fortsatte att gå på max. Det var hög fart på alla fyra femmor och vi hade ett bättre passningsspel än senast.

Inför morgondagens möte med Luleå så står det 2-2 i matcher den här säsongen. AIK förlorade första mötet i Coop Arena med 3-2 för att vinna det senaste med 3-0. Det är med andra ord uppdukat för ännu en tuff batalj framför fullsatta läktare.

– Det har varit tuffa och tighta matcher mot Luleå tidigare, det är inga konstigheter, menar Wallson.

– Vi ser fram emot en folkfest med bra drag på läktarna.

När det gäller det egna spelet så hoppas han på samma insats som senast.

– Vi ska fortsätta hålla bra fart i spelet och vara koncentrerade i spelet med puck. Vi vill även fortsätta med samma hårda jobb som senast.

AIK saknade fyra spelare i senaste matchen. Ett par av dessa ser ut att vara tillbaka på isen, medan en annan inte kommer till spel meddelar Wallson.

– Fredrik Lindgren kommer att Jimmie kommer fortsätta att vila då det finns tillfälle för det, men både Arvidsson och Skogs kommer in. Och Forssell får fortsatt förtroende som coach i båset.