• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Onsdag Ons 19 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Fredag Fre 4 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Idag 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov

Westermark redo för debut: "Revanschlusta"

12 mars 2020 14:16

Skellefteå AIK beger sig idag norrut för säsongens sista grundseriematch i form av ett rivalmöte mot Luleå. Där uppe kommer John Westermark vakta kassen för första gången på SHL-nivå. "Bara bygga vidare", säger målvakten.


Detta är inte Johns första medverkan i Skellefteå AIK Hockey då han agerade back-up under en tid ifjol, vilket såklart underlättade hans anslutande denna gång.

– Det kändes betydligt enklare att komma in i år nu när man känner till hur allt funkar kring fys och övrigt i laget, så det var som bara att ställa in grejerna och köra, säger han.

Westermark har vaktat målet åt Piteå i en säsong som nyligen tog slut efter förlust mot Tranås i Playoff till HockeyAllsvenskan - men han känner ändå att han växt med uppgiften under året.

– Ja, men det tycker jag. Jag känner väl framför allt en viss revanschlusta efter att vi åkte ur där efter några täta matcher men det har varit en bra säsong överlag så det är bara att bygga vidare på det.

"Ett derby alltid ett derby"

Det blev inget SHL-spel under fjolårssäsongen men ikväll vankas det alltså debut för den 26-årige burväktaren från Boliden.

– Det känns ju alltid kul att göra debut, oavsett vilken serie man gör det i, sedan är ju ett derby alltid ett derby så det är såklart extra kul.

Kvällens publiklösa möte med Luleå har nedsläpp kl 19.00 i Coop Norrbotten Arena. Du kan se oss på Sportkanalen och via C More stream.