• Huvudsponsorer

Viktor Arvidsson förlänger

7 oktober 2013 15:20
Bert Söderström. Pic-Agency
Bert Söderström. Pic-Agency
Bert Söderström. Pic-Agency
Bert Söderström. Pic-Agency

Skellefteå AIK har idag förlängt kontraktet med Viktor Arvidsson.

– Det känns jätteroligt, jag har spelat hela min karriär i Skellefteå AIK och vill fortsätta min utveckling här, kommenterar Arvidsson.


Viktor Arvidsson har valt att fortsätta i Skellefteå AIK ytterligare tre säsonger. Detta kunde en nöjd general manager avslöja idag.

– Viktor är givetvis en spelare som vi är glada över att ha i truppen, säger Lars Johansson.

Med sin fart och teknik har Arvidsson blivit omtyckt bland Skellefteåpubliken. En annan kvalité som Johansson vill framhäva är hans tävlingsinstinkt.

- Han är en riktig tävlingsmänniska och tävlar varje gång han kliver ut på isen vilket bidrar både med fart i spelet och inspiration till andra.

Att det var Skellefteå AIK som skulle få 20-åringens signatur rådde det inget tvivel om säger han själv.

– Det var bara här jag hade mina tankar. Det känns jätteroligt, jag har spelat hela min karriär i Skellefteå AIK och vill fortsätta min utveckling här.

Under fjolårets debutsäsong i A-laget var Arvidsson ett riktigt utropstecken, och han belönades med utmärkelsen ”Årets Junior”. Han imponerade under grundserien och trots sparsamt med speltid under slutspelet stod han för 6 mål under 13 matcher. Nu lägger han fokus på att visa att det inte var en tillfällighet att det gick så bra.

– Mitt nästa steg blir att visa att jag hör hemma på den här nivån, att utvecklas och spela så bra hockey som jag kan.