• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Onsdag Ons 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt

Välkommen hem, Ellen Lövgren!

15 april 2019 15:53
Damlaget 1920

Hon inledde A-lagskarriären i Clemensnäs för att sedan jobba sig till Modo och SDHL. Nu är hon tillbaka i stan för att representera Skellefteå AIK. "Att få hem en spelare av hennes kaliber skulle göra vilken GM som helst lycklig", säger Magnus Lundin. Varmt välkommen hem, Ellen Lövgren!


20-åriga Lövgren kommer närmast från Modo där hon gjort två fulla SDHL-säsonger efter totalt fyra år i klubben. Hon är en rörlig rightforward med ett starkt spelsinne som nu även samlat på sig värdefull rutin på högstanivå. Detta plockar hon nu med sig hem till Skellefteå där hon gjort klart med 2 år i Skellefteå AIK. GM Magnus Lundin är onekligen nöjd med att få hem sin förra forward:

– Först och främst är jag fantastiskt glad att få Ellen att flytta hem till Skellefteå igen. Ellen är en spelare som jag följt sedan ungdomsåren då Byske/KAIF hade ett lag tillsammans där jag var en av ledarna och hon var en del av det laget. Hon är en spelare som etablerat sig i SDHL de senaste åren men som nu ser utmaningen i resan från Div 1 mot SDHL. Att få hem en spelare av hennes kaliber skulle göra vilken GM som helst lycklig. Jag ser Ellen som en spetsspelare, en spelare som kan avgöra och vara drivet till dom andra i truppen. Hon är en ruskigt vass forward med bra skridskoåkning och en vinnarskalle som kommer passa in bra i vårt lag. Hon är i mina ögon en målskytt och att hon har klubban åt “right” håll brukar inte vara till en nackdel. Jag välkomnar Ellen med öppen famn och utropar ÄNTLIGEN!

Kontraktet med Ellen Lövgren sträcker sig över säsongen 2020/2021. Mer info om damernas lagbygge 19/20 kommer framöver!

Vid frågor: GM Magnus Lundin - 073 087 17 94