Klockare klar för 2 nya år

3 april 2019 16:00
Bygdens Lag 1920

Skellefteå AIK förlänger med Stefan Klockare. Han har varit klubben trogen sedan tidigt 2000-tal och har just avslutat sin 16:e säsong som tränare i klubben. "Jag brinner oerhört mycket för föreningen", säger han.


Stefan kom hit som spelare 2001 och efter två säsonger i backbesättningen sadlade han om till assisterande tränare. Därefter växlades ansvarsuppgifterna mellan klubbens juniorlag men han återgick sedan till A-lagsrollen där han nu varit i totalt 11 säsonger – och nu står det alltså klart att det blir två år till vid rodret.

– Jag brinner oerhört mycket för föreningen så det känns fantastiskt kul att få vara kvar. Vi har givetvis en stor revanschlusta och ska nu titta framåt för att jobba och kriga väldigt, väldigt hårt, säger han om kontraktsförlängningen.

Klockare riktar fokus mot nästkommande säsong och ser fram emot samarbetet med klubbens nytillkomna GM Erik Forssell och sportchefen Niclas Lundkvist.

– De kommer in med ny energi och ett nytt ledarskap så det ska bli intressant att se hur vi kan få ihop det här. Jag tycker att både vi i föreningen och Skellefteborna ska titta framåt. Vi får aldrig vara nöjda utan vi ska höja blicken och kämpa om guldet varje år för det finns inget annat i min värld. Detta hoppas jag kunna vara med och tillföra i Skellefteå AIK.

Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2020/2021.

Vid frågor: Sportchef Niclas Lundkvist - 070 370 66 00