• Huvudsponsorer

Hugg har förlängt!

22 januari 2021 11:00
Pressrelease

Han kom hit inför fjolårssäsongen, har tagit stora kliv sedan dess och visar ständigt vägen med sitt stenhårda jobb. Nu står det klart att han förblir Skellefteå AIK-spelare i en säsong till: Rickard Hugg förlänger sitt kontrakt till 2022.


Den nyblivne 22-åringen är mitt i en händelserik vecka med en utmärkande insats mot Luleå i tisdags och det matchavgörande målet mot HV71 igår. Han har utgjort en kraftfull kedja med Wingerli och Berggren större delen av denna säsong och har tagit kontinuerliga kliv i sin utveckling sedan han anslöt till klubben 2019. En ledare, slitvarg och förebild som nu ska bära det svartgula med stolthet i ytterligare en säsong.

– Det känns jättebra! Jag trivs bra här uppe i Skellefteå och har haft en bra utveckling under mina två säsonger och vill fortsätta ta kliv här, säger Rickard och fortsätter:

– Jag gillar sättet vi tränar och spelar på. Vi har en väldigt härlig grupp här också. Vi gillar att umgås och har väldigt kul, både på och utanför isen, så det känns jättekul att få en fortsättning här.

Skellefteå AIK:s General Manager, Erik Forssell, kommenterar kontraktsförlängningen:

– Det känns jättekul att förlänga med Rickard. Han har tagit stora kliv sedan han kom till oss, hade en bra utveckling under fjolåret och har fortsatt växa efter det. En kille som alltid ger allt för laget.

Det nya avtalet med Rickard Hugg sträcker sig över säsongen 2021/2022.