• Huvudsponsorer

Kom och fira med oss!

10 september 2018 16:15
Jubileum

2018 firar Skellefteå AIK Hockey 75 år, en aktningsvärd födelsedag som förtjänar ett ståtligt kalas. Vid SHL-premiären på lördag 15 september bjuder vi därför in till fest. Så kom och fira med oss!


På lördag startar SHL-säsongen. Vi möter Rögle BK i hemmapremiären med första nedsläpp kl 18.00. Då bjuder vi samtidigt in till jubileumsfest för att fira att hockeysektionen i år fyller 75 år. Vi hoppas att du är med oss i Skellefteå Kraft Arena denna kväll.

Jubileumspaket
Jubileumspaketen innehåller sittplats till säsongens 3 första hemmamatcher. Det finns fortfarande paket kvar för 300 kr (ord pris 675 kr). Köp ditt paket på ske.ebiljett.nu

Mat i arenan
I Guldbaren serveras After Work-buffé för 119 kr kl 16.00-17.30 (drop in). Rinkside erbjuder dessutom matchpaket med buffé i restaurang och konferens. Förbokas via [email protected] eller 0910-79 20 17.

Önskas något enklare i matväg så erbjuder kioskerna bl a nachotallrik (70 kr), kebab, hamburgare och korv. Läs mer här»

För att fira jubileumet så kommer vi att bjuda på tårta från Ica Maxi utanför hamburgerkiosken på plan 2 södra sidan från kl 16.00 (först till kvarn). Övriga specialinslag denna eftermiddag i och utanför arenan:

För barnen:
Hoppborg och speedshooting utanför arenan fr kl 15.30. Dessutom är Ackas Hörna öppen från kl 16.00 – ny placering ovanför kombihallen. Efter matchen blir det ett Fans Corner special med möjlighet att träffa alla spelare i entréhallen efter matchen.

Erbjudanden i souvenirshopen:
• Nya replikan! Vi bjuder på tryck av namn och nummer.
• Jubileumspris: AIK-mugg 75 kr (ord pris 99 kr).
• Dessutom är shopen kompletterad med säsongsnyheter!

Årets lagaffisch har kommit! Den säljs i receptionen på Skellefteå AIK:s kontor för 40 kr och denna kväll säljs den för endast 20 kr i entréhallen fram till matchstart.

Och som det är på kalas så blir det presenter! Denna lördag blir det presentutdelning till personer i publiken.

Det här vill du inte missa så köp biljett idag!
ske.ebiljett.nu
Skellefteå Turistcenter
Ingers Kiosk
Ica Maxi
Coop Forum
Studio Acusticum (Piteå)