Årskort 2024/2025
Publicerad: 2024-05-13
Intresset för SM-slutspelet har inte varit större på många år i Skellefteå Kraft Arena! Vi hade ett publiksnitt på imponerande 5759 personer, och trycket på biljetter var stort. Därför blev årskortsägarna de stora vinnarna.

Det var länge sedan kvartsfinalerna lockat så mycket publik som de gjorde denna vår, det var inte många lediga platser under de första två slutspelsmatcherna. Därefter var det fullsatt hela vägen mot guldet, vilket gjorde publiksnittet det högsta sedan slutspelet 2013!

Då trycket på biljetter var stort så gavs medlemmar förtur vid biljettsläppen, men framförallt årskorten blev riktigt värdefulla. Årskortsägarna var alltid garanterade plats, då deras platser var reserverade innan biljettsläpp.

Är du med oss säsongen 2024/2025 - köp ditt årskort idag!

Årskorten för både dam- och herrmatcher inkluderar träningsmatcher, grundserie och ev slutspel. För herrarnas årskort ingår även CHL.

Årskort dam
I herrarnas årskort ingår även entré till damernas matcher. Årskort till endast dammatcherna kostar 1 250 kr för vuxen och 400 kr för ungdom. Matcherna spelas i A-hallen och här gäller fri sittning. 

Årskort ståplats herr
Just nu finns ståplatskorten för vuxna till reducerat pris: 2 222 kr (ord. pris 2 750 kr).

Årskort sittplats herr - nya kunder
Gå in via ske.ebiljett.nu och boka din plats för 2024/2025!

Årskort sittplats herr - befintliga kunder
Era platser är reserverade så att ni kan gå in och förnya era kort. Ni hittar en reservation på era platser då ni loggat in på ske.ebiljett.nu. Klicka på mitt konto och mina reservationer. Har ni frågor, mejla [email protected]

ÅRSKORT DAM>>

ÅRSKORT HERR>>


STOLTA HUVUDSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS