Inför Örebro - Skellefteå AIK
Publicerad: 2021-02-16
Vi beger oss till Närke för vår första match efter uppehållet. Pär Lindholm gör säsongsdebut så vi har 13 forwards och 7 backar i laguppställningen ikväll. Läs hela lägesrapporten här.

Läget i laget:
• Vi ställer upp med 13 forwards och 7 backar i denna match. Line-up släpps ca 2 timmar innan nedsläpp.

• Saknade spelare:
– Andreas Wingerli
– Jacob Andersson

• Spelklar forward:
#17 Pär Lindholm presenterades igår och hemvändaren gör sin första SHL-match sedan 2018 ikväll.

• Siffror inför matchen:
#28 Frödén, #48 Berggren & #52 Lundberg är tillbaka från helgens landslagsturnering där de, tillsammans med Wingerli, fick gott om speltid i samtliga tre matcher.

#96 Rickard Hugg kommer laddad med mål i de två senaste matcherna (samt assist i matchen innan) och totalt 9 fullträffar i säsongsbagaget.

Tränarsnack, Stefan Klockare:
– Omstart här efter 10 dagars matchfritt, så det gäller att komma in på ett bra sätt och hitta tillbaka till den form vi hade innan uppehållet med gott självförtroende. Ett positivt tillskott med Pär också. In i laguppställningen direkt, får vara med på resa och känna på det här. Wingerli är ju avstängd till lördag så det blev ett bra tillfälle.

– Vi kommer spela med en hög intensitet, och det är väl det som kännetecknar oss här efter nyår. Vi har varit ruskigt intensiva i spelet utan puck, vi är på pucken när vi ställer om spelet och vi har ett bra driv på kassen. Vi flyttar pucken, har haft bra värderingar och är konstruktiva när vi kanske måste välja andra alternativ. För att komma in i matchrytmen igen är det absolut viktigast att man är intensiv, så man kan komma upp i den nivån direkt.

TV/media:
• Kvällens match har nedsläpp kl 19.00 i Behrn Arena och visas på kanalen C More Live 3 samt via C Mores stream (app + hemsida).
Klicka här för att komma till sändningen

• Följ oss via sociala medier för fler uppdateringar:
Instagram
Facebook
Twitter

Samuel Söderlund