Hemma
Skellefteå
SKE
Borta
Rögle
RBK

Inför Skellefteå AIK - Rögle

29 januari 2021 14:10

Vår intensiva matchhelg inleds hemma mot Rögle denna lördag. Truppen är intakt men det kan bli någon ändring närmare nedsläpp. Läs hela lägesrapporten här.


Läget i laget:
• Vi ställer upp med 7 backar och 13 forwards i kvällens match. Line-up släpps ca 2 timmar innan nedsläpp.

• Frågetecken:
– Roland McKeown
"Roland är dag-för-dag så vi vet mer närmare nedsläpp" /Falk

• Siffror inför matchen:
#28 Jesper Frödén stod för dubbla PP-mål i torsdagens match och har därmed nått 10 fullträffar i den spelformen. Totalt har han gjort 19 mål och delar nu skytteligaledningen med Rögles Simon Ryfors.

#45 Oscar Möller stod för en praktinsats innehållandes två fina fullträffar i storsegern mot LHC och har nu en samlad poängskörd på 7 mål och 10 assist.

Tränarkommentar, Andreas Falk:
– Detta blir en bra värdemätare. Vi mötte dem ju på bortaplan sist med ett lite yngre lag och en del spelare som gjorde SHL-debut, eller bara hade spelat ett par SHL-matcher, och där tyckte jag vi stod upp bra men blir väldigt hårt straffade. De är ett otroligt skickligt lag med en bra offensiv, och defensiv också för den delen, men vi ska fortsätta med vårt självförtroende och lite kaxighet samt de här styrkorna vi jobbat med egentligen hela säsongen som successivt, pusselbit efter pusselbit, har börjat sätta sig. Det känns som att hela gruppen har förstått det och kör efter det, vilket är kul att se.

TV/media:
• Lördagens match har nedsläpp kl 15.15 i Skellefteå Kraft Arena och visas på kanalen C More Live 2 samt via C Mores stream (app + hemsida).
Klicka här för att komma till sändningen

• Följ oss via sociala medier för fler uppdateringar:
Instagram
Facebook
Twitter

• Betta på SHL hos Betsson:
Klicka här för komma till Betsson.com